Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η 18χρονη Μαντλίν με σύνδρομο Ντάουν τα κατάφερε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περπάτησε στην πασαρέλα κι έκανε το όνειρο της πραγματικότητα.

Δεν πάνε μερικοί μήνες όπου η Μάντι, το 18χρονο κορίτσι από την Αυστραλία δήλωνε πως να μπει στον κόσμο της μόδας, αφού όπως πολλά κορίτσια της ηλικίας της αγαπάει τα φώτα της δημοσιότητας και τρελαίνεται για τα ρούχα. Ο λόγος βέβαια που η επιθυμία της Μάντι να περπατήσει στο catwalk είχε απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ήταν γιατί μέσα από την ενασχόλησή της αυτή, ήθελε ταυτόχρονα να υποστηρίξει το δικαίωμα της διαφορετικότητας στον συγκεκριμένο κλάδο. Η ξεχωριστή Μάντι γεννήθηκε με σύνδρομο Ντάουν.



Σήμερα δηλώνει πολύ ευτυχισμένη που κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο της, να περπατήσει στην πασαρέλα κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και να καταρρίψει όλα τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς.

Αφού κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά, η Μαντλίν ανέβηκε στην πασαρέλα για λογαριασμό της Αμερικανικής μάρκας Moda, φορώντας διάφορα σύνολα ενώ το ντεμπούτο της μάλιστα έκανε ως άλλη «Σταχτοπούτα», φορώντας μια ιδιαίτερη δημιουργία του οίκου.



Με όλα τα βλέμματα καρφωμένα πάνω της, η Μαντλίν όχι μόνο δεν «τα έχασε», αλλά πόζαρε στο φακό με τέτοια χάρη που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.



Να σημειώσουμε πάντως, πως η 18χρονη για να τα καταφέρει, δούλεψε σκληρά, κολυμπώντας πέντε φορές την εβδομάδα, κάνοντας εκπαίδευση με παραολυμπιονίκες, πηγαίνοντας τακτικά γυμναστήριο και κάνοντας cheer-leading. Ευρέως γνωστή, έγινε όταν η μητέρα της αποφάσισε να ανεβάσει στα social media μια φωτογράφιση της κόρης της, που γρήγορα έγινε viral, με αποτέλεσμα το ένα να φέρει το άλλο, και στο τέλος η Μαντλίν να αποδείξει ότι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για όλους.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.