Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Την Τετάρτη τα αποτελέσματα εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια της Κύπρου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέχρι τις 17 Αυγούστου η αποστολή του εντύπου εγγραφής.

Στις 5 Αυγούστου, όπως έχουμε γράψει, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα εισαγωγής για τα δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου (Πανεπιστήμιο Κύπρου και ΤΕΠΑΚ). Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Προπτυχιακών Σπουδών που ενημερώνει ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015 αναμένεται να ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της ΥΣΦΜ www.ucy.ac.cy/fmweb, επιλέγοντας το σύνδεσμο Ανακοινώσεις, τα αποτελέσματα εισδοχής των Ελλαδιτών υποψηφίων φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-16.

Οι επιτυχόντες θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο εγγραφής νέων φοιτητών, το οποίο μπορούν να βρουν στην πιο πάνω ιστοσελίδα και να το αποστείλουν με συστημένο ταχυδρομείο μαζί με τα αναγκαία επισυναπτόμενα (απολυτήριο Λυκείου, 1 φωτογραφία, αντίγραφο πολιτικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και αντίγραφο της ιατρικής ασφαλιστικής κάλυψης Εurocard) στη διεύθυνση: Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Τ.Θ. 20537 Πανεπιστημιούπολη, Λευκωσία, Κύπρος. Το έντυπο θα πρέπει να φθάσει κοντά μας μέχρι τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015, το αργότερο.

Β κατανομή

Σε περίπτωση που παραμείνουν κενές θέσεις από την Α’ Κατανομή θέσεων των Ελλαδιτών φοιτητών, το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προχωρήσει σε νέα κατανομή θέσεων. Δικαίωμα διεκδίκησης των κενών θέσεων, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωσή της, θα έχουν οι υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α’ Κατανομή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετικό έντυπο, το οποίο θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.ucy.ac.cy/fmweb, επιλέγοντας το σύνδεσμο Άνακοινώσεις΄ μετά τις 17 Αυγούστου 2015, με τηλεομοιότυπο (φαξ) στο 00357 2289 5377, από την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 μέχρι την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015. Τα αποτελέσματα της νέας κατανομής θα ανακοινωθούν στην πιο πάνω ιστοσελίδα.

Διαμονή σε φοιτητικές εστίες

Το Γραφείο Στέγασης θα δέχεται αιτήσεις για διαμονή στη Φοιτητική Εστία από Ελλαδίτες πρωτοετείς Προπτυχιακούς της Α΄Κατανομής, Μεταπτυχιακούς Ελλαδίτες και Έλληνες της Διασποράς Φοιτητές από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 7 Αυγούστου 2015.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.