Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Δικαστής στο Φέργκιουσον αποσύρει τα εντάλματα σύλληψης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσπάθειες να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στο δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ.

Στην απόσυρση όλων των ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν στην πόλη του Φέργκιουσον πριν τις 31 Δεκεμβρίου 2014 , προχώρησε νεοδιορισθείς δικαστής στο Μιζούρι, σε μια προσπάθεια να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στο δικαστικό σύστημα και να επανεξεταστεί μετά από παραπάνω από ένα χρόνο η υπόθεση ενός άοπλος μαύρου νεαρού ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά λευκού αστυνομικού.

Σύμφωνα με την δικαστική εντολή από τον δικαστή Ντόναλντ Μακόλιν, που διορίστηκε τον Ιούνιο, οι κατηγορούμενοι θα λάβουν νέες δικάσιμες ημερομηνίες μαζί με επιλογές διευθέτησης των υποθέσεων τους, όπως κοινωφελή εργασία.

«Αυτές οι κατηγορίες θα συνεχίσουν την διαδικασία της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στο δικαστήριο, μετριάζοντας τους φόβους των συνεπειών της εμφάνισης στο δικαστήριο και προσφέροντας σε πολλούς κατοίκους μια νέα αρχή», δήλωσε ο Μακόλιν.

Η απόφαση καλύπτει επίσης όσους έχουν φυλακιστεί για μικρές παραβάσεις κυκλοφορίας καθώς και για αδυναμία πληρωμής προστίμων, και επιστρέφει την άδεια οδήγησης σε άτομα από τα οποία αφαιρέθηκε λόγω μη πληρωμής προστίμων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.