Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

"Αντίσταση" οίκου ανοχής στην Αυστρία με σύνθημα: Φόροι εσείς, δωρεάν σεξ εμείς...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας αυστριακός οίκος ανοχής προσφέρει στους πελάτες δωρεάν σεξ στη διάρκεια του καλοκαιριού σε ένδειξη διαμαρτυρίας γι' αυτό που ο ιδιοκτήτης του οίκου θεωρεί τιμωρητική φορολογία.

"Δεν πληρώνουμε άλλους φόρους. Δωρεάν Είσοδος! Δωρεάν Ποτά! Δωρεάν Σεξ!" αναφέρει στον ιστότοπό του ο οίκος ανοχής Pascha του Ζάλτσμπουργκ. Μια γυναίκα που απάντησε σήμερα στο τηλέφωνο του οίκου είπε πως δεν πρόκειται για αστείο.

Η εφημερίδα Oesterreich δημοσίευσε μια φωτογραφία ανδρών που έκαναν ουρά έξω από τον οίκο ανοχής για να επωφεληθούν από την ασυνήθιστη προσφορά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής Χέρμαν Μίλερ δήλωσε ότι θα προσφέρει από την τσέπη του στις εκδιδόμενες γυναίκες το ποσό των 10.000 ευρώ το μήνα που θα χάσουν.

Ο Μίλερ, ο οποίος διαθέτει οίκους ανοχής σε άλλες τέσσερις πόλεις στη Γερμανία και την Αυστρία, έχει παραπονεθεί κατά το παρελθόν σε συνεντεύξεις του σε μέσα ενημέρωσης για τη φορολογία και τις κανονιστικές ρυθμίσεις τις οποίες θεωρεί τιμωρητικές για τις επιχειρήσεις του. Έχει δηλώσει πως την τελευταία δεκαετία έχει καταβάλει σχεδόν 5 εκατ. ευρώ σε φόρους μόνο στο Ζάλτσμπουργκ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.