Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Απαγόρευση συγκεντρώσεων αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αναφέρει η απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης.

Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ) απαγορεύονται αύριο οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις - συγκεντρώσεις ή πορείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η απαγόρευση ελήφθη για λόγους ασφαλείας και αποτροπής σοβαρής διατάραξης της κοινωνικο-οικονομικής ζωής της πόλης, ενώ ισχύει για το διάστημα από τις 6 το πρωί του Σαββάτου έως τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι για τις 7 το απόγευμα, αύριο, η Χρυσή Αυγή είχε απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε εκδήλωση που τιτλοφορείται «Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική», στο 'Αγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης. Τρεις ώρες νωρίτερα συλλογικότητες από τον αναρχικό χώρο καλούσαν σε αντιφασιστική αντι-συγκέντρωση, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κοντά στο Λευκό Πύργο (πάρκο συμβολής οδών Εθν. Αμύνης και Παύλου Μελά).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, η απόφαση ισχύει για το σύνολο του κέντρου της πόλης και ειδικότερα την περιοχή που οριοθετείται από τους εξής δρόμους: Τσιμισκή - Λεωφ. Στρατού - Μπιζανίου - Λεωφ. Νίκης - Παύλου Μελά - Νικ. Φωκά, όπως επίσης στην Πλατεία ΧΑΝΘ, στο πάρκο Τσιρογιάννη, στην πλατεία-μνημείο Λευκού Πύργου και την εφαπτόμενη σ' αυτήν πλατεία αγαλμάτων Μ. Αλεξάνδρου και Κ. Καραμανλή, σε όλη την έκταση αυτών, που οριοθετείται από τους δρόμους Λεωφ. Νίκης - Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου (έως του σημείου που η τελευταία τέμνεται με την οδό 3ης Σεπτεμβρίου) και σε όλο το πλακόστρωτο της παραλίας, που περικλείεται από τους παραπάνω δρόμους.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.