Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Φτιάξτε σώμα με το Google Fit

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Google Fit το είδαμε πριν μερικούς μήνες, ως μια πλατφόρμα που θα βοηθά τον χρήστη που ασκείται, να παρακολουθεί την υγεία του και να επιτύχει τους στόχους που βάζει σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Η εφαρμογή Google Fit υπολογίζει πόσο περπατά ή τρέχει ή κάνει ποδήλατο ο χρήστης και πλέον υπολογίζει και τις θερμίδες που έκαψε.



Παράλληλα, μπορεί να υπολογίσει την απόσταση που διήνυσε ο χρήστης είτε τρέχοντας ή περπατώντας, είτε κάνοντας ποδήλατο.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής Google Fit [download] γίνεται διαθέσιμη σταδιακά για όλους και για να λειτουργήσει ο υπολογισμός μέτρησης θερμίδων, θα πρέπει ο χρήστης να δώσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες, όπως είναι το βάρος του, το ύψος του και την ηλικία του.Επίσης, η νέα έκδοση έρχεται με ένα ανασχεδιασμένο ιστορικό που κατηγοροποιεί τις δραστηριότητές ανά μέρες, εβδομάδες ή μήνες, ενώ το update περιλαμβάνει ακόμη και ένα Google Fit widget για την homescreen του smartphone, καθώς και ένα watch face για το Android Wear.

Με την αναβάθμιση αυτή η Google προσφέρει μία πλήρης εφαρμογή αντίστοιχη των γνωστών Runtastic και Endomondo, με ελαφρώς λιγότερα χαρακτηριστικά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.