Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Πανίσχυρα φρούτα: Ο σωστός τρόπος να τα τρώμε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Δρ Stephen Mak πιστεύει στη φυσική θεραπεία του οργανισμού κατά των ασθενειών. Είναι μία από τις στρατηγικές για την θεραπεία του καρκίνου. Εν τέλει, το ποσοστό επιτυχίας του στη θεραπεία του καρκίνου είναι περίπου 80 %. Ο γιατρός χαρακτηριστικά αναφέρει πως οι ασθενείς με καρκίνο δεν πρέπει να πεθαίνουν.
Τρώτε φρούτα ...Όλοι σκεφτόμαστε ότι το να τρώμε φρούτα σημαίνει απλώς να τα αγοράζουμε, να τα κόβουμε και να τα μασάμε. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς και πότε τα τρώμε . Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τρώτε φρούτα ;

ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ - ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
Αν τρώτε φρούτα με αυτό τον τρόπο, θα παίξει σημαντικό ρόλο για την αποτοξίνωση του οργανισμού σας, παρέχοντας σας ένα μεγάλο μέρος ενέργειας για την απώλεια βάρους και για άλλες δραστηριότητες της ζωής.

ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΦΙΜΟ
Ας πούμε ότι έχετε φάει δύο φέτες ψωμί και στη συνέχεια ένα κομμάτι φρούτου. Το φρούτο είναι έτοιμο να πάει κατ 'ευθείαν μέσα από το στομάχι στα έντερα, αλλά εμποδίζεται να γίνει έτσι. Εν τω μεταξύ, το όλο γεύμα σήπεται, αναβράζει και μετατρέπεται σε οξύ. Τον χρόνο που το φρούτο έρχεται σε επαφή με το φαγητό στο στομάχι και τους πεπτικού χυμούς , όλη η μάζα των τροφίμων αρχίζει να χαλάει... Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί ότι πρέπει να τρώτε τα φρούτα σας με άδειο στομάχι ή πριν από τα γεύματα σας.

Έχετε ακούσει ανθρώπους να παραπονούνται « κάθε φορά που τρώω καρπούζι ρέβομαι », « όταν τρώω φασόλια το στομάχι μου φουσκώνει », « όταν τρώω μια μπανάνα νιώθω σαν να τρέχω στην τουαλέτα », κλπ. Στην πραγματικότητα όλα αυτά δεν θα προκύψουν αν τρώτε τα φρούτα με άδειο στομάχι . Το φρούτο αναμιγνύεται με την σήψη των άλλων τροφών και παράγει αέριο και ως εκ τούτου θα έχουμε φούσκωμα!

Γκριζάρισμα των μαλλιών, φαλάκρα, το νευρικό ξέσπασμα και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, όλα αυτά δεν θα συμβούν εάν τρώτε τα φρούτα με άδειο στομάχι. Εάν έχετε καταφέρει να τρώτε φρούτα με τον σωστό τρόπο, έχετε το μυστικό της ομορφιάς, της μακροζωίας, της υγείας, της ενέργειας, της ευτυχίας και του φυσιολογικού σωματικού βάρους.

Όταν θα πρέπει να πίνετε χυμό φρούτων - πίνετε μόνο φρέσκο χυμό φρούτων, όχι εμφιαλωμένο. Μην πίνετε χυμό, που έχει θερμανθεί. Μη τρώτε μαγειρεμένα φρούτα, επειδή δεν παίρνετε τα θρεπτικά συστατικά. Να πάρετε μόνο για να δοκιμάσετε. Το μαγείρεμα καταστρέφει όλες τις βιταμίνες. Αλλά τρώγοντας ολόκληρο το φρούτο είναι καλύτερα από την κατανάλωση του χυμού. Αν πρέπει να πιείτε χυμό, πιείτε το αργά, γουλιά γουλιά, γιατί θα πρέπει να επιτρέψετε να αναμειγνύεται με το σάλιο σας πριν από την κατάποση.

Μπορείτε να κάνετε μια δίαιτα 3 φρούτων την ημέρα για να καθαρίσει το σώμα σας. Απλά τρώτε φρούτα και πίνετε χυμό φρούτων και τις 3 ημέρες και θα εκπλαγείτε όταν οι
φίλοι σας να σας πουν πώς ακτινοβολείτε!

Ακτινίδιο: Μικρό αλλά πανίσχυρο. Αυτή είναι μια καλή πηγή καλίου, μαγνησίου, βιταμίνης Ε και φυτικών ινών. Το περιεχόμενο της βιταμίνης C είναι διπλάσιο από του πορτοκαλιού.




Μήλο: Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα; Παρά το γεγονός ότι ένα μήλο έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, έχει αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή που ενισχύουν την δραστικότητα της βιταμίνης C, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των κινδύνων καρκίνου παχέως εντέρου, καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδιου.




Φράουλα: Προστατευτικό φρούτο. Οι φράουλες έχουν την υψηλότερη συνολική αντιοξειδωτική δύναμη μεταξύ των μεγάλων φρούτων και προστατεύουν τον οργανισμό από καρκίνο και ελεύθερες ρίζες που φράζουν τα αιμοφόρα αγγεία.



Πορτοκάλι: Το πιο γλυκό φάρμακο. Λαμβάνοντας 2-4 πορτοκάλια την ημέρα μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει μακριά τα κρυολογήματα, χαμηλότερη τη χοληστερόλη, την πρόληψη και διάλυση πέτρας στα νεφρά, καθώς και να μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου του παχέος εντέρου.




Καρπούζι: Παγωμένο σβήνει τη δίψα. Αποτελείται από 92 % νερό, είναι επίσης δημιουργημένο με μια γιγαντιαία δόση γλουταθειόνης, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Είναι επίσης βασική πηγή λυκοπενίου, αντιοξειδωτικού για τη καταπολέμηση του καρκίνου. Άλλες θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στο καρπούζι είναι Βιταμίνη C και Κάλιο.



Παπάγια: Κορυφαία βραβεία βιταμίνης C. Είναι νικητής για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C. Η παπάγια είναι πλούσια σε καροτίνη, κάτι που είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τα μάτια.



Πηγή: http://www.boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.