Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Οι Ειδικοί Φρουροί καταγγέλλουν βαθμοφόρους της ΔΙ.ΑΣ.

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για απαξιωτικές συμπεριφορές και λίστες ανεπιθυμήτων καταγγέλλει το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής βαθμοφόρους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ολοκληρώνοντας σειρά συναντήσεων, πρωτίστως με τους συναδέλφους υπηρετούντες στην ΔΙ.ΑΣ και μετά με την Πολιτική και φυσική Ηγεσία, συνέταξε έγγραφο υπόμνημα- καταγγελία για τα απαράδεκτα συμβαίνοντα στην υπηρεσία και αφορούν πρωτόγνωρες συμπεριφορές από βαθμοφόρους, συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την λειτουργία της υπηρεσίας και παραλύουν την προσπάθεια να παραμείνει η ΔΙ.ΑΣ αξιόμαχη, αποτελεσματική και κυρίως ενωμένη στην αποστολή της.

Στο ενημερωτικό υπόμνημα μας που συντάχθηκε ύστερα από παρότρυνση της Ηγεσίας περιγράφονται τα σοβαρότερα θέματα των καταγγελιών, για τα οποία μέχρι σήμερα η οργανική Διοίκηση της ΔΙ.ΑΣ αδιαφορεί να επιλύσει αλλά με την συμπεριφορά της ενδεχομένως να αποτελεί και η ίδια μέρος του προβλήματος.

Απαξιωτικές συμπεριφορές.

Λίστες ανεπιθύμητων.

Επιλεκτικές μετακινήσεις.

Στέρηση προβλεπόμενων διευκολύνσεων.

Απουσία , εγκατάλειψη και καμιά συνδρομή στο έργο εκτός των γραφείων και όρχων οχημάτων.

Ακόμη και επιλεκτική χορήγηση ειδών εξοπλισμού.

Τα παραπάνω επιγραμματικά περιγράφονται και κατατίθενται, ολοκληρώνοντας από πλευράς μας το πρώτο μέρος της προσπάθειας μας, αλλά αναφέροντας πως είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας με όσα μέσα αγωνιστικά μας έχει εφοδιάσει η συνδικαλιστική μας ταυτότητα.

Καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν το αξιοθαύμαστο και κάτω από αντιξοότητες έργο τους όπως επίσης να συνεχίσουν να απευθύνονται στο Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α όπως μέχρι σήμερα, αγνοώντας απειλές που τους αποτρέπουν.

Η Ηγεσία έχει υποχρέωση να παρέμβει και να καθαρίσει το "απόστημα" που δημιουργείται σε μια υπηρεσία που μαζί με άλλες τιμά των αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη του εγκλήματος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.