Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Άφαντος 70χρονος κτηνοτρόφος στις Σέρρες - Τραγική ήταν η κατάληξη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου, αναμένεται βοήθεια από αέρος.

Άκαρπες παραμένουν, μέχρι αυτή την ώρα, οι προσπάθειες εντοπισμού του 70χρονου κτηνοτρόφου από το Αχλαδοχώρι Σιντικής, που αγνοείται από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, πυροσβέστες, αστυνομικοί, εθελοντές διασώστες και κάτοικοι του μικρού ορεινού χωριού «χτενίζουν» και σήμερα τη δύσβατη ορεινή περιοχή, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί ίχνη του ηλικιωμένου κτηνοτρόφου.

«Όλο το χωριό είναι ανάστατο, Θα ζητήσουμε βοήθεια κι από αέρος» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος των κοινοτήτων Αχλαδοχωρίου Καρυδοχωρίου Σάββας Γερμανίδης.

Καθώς οι ώρες περνούν η αγωνία των συγγενών του 70χρονου κορυφώνεται ενώ οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν, σήμερα, στην περιοχή, με συνεχείς βροχοπτώσεις, δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των ειδικών ομάδων διάσωσης.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε ο 70χρονος κτηνοτρόφος ήταν το απόγευμα του Σαββάτου με το γιο του, όταν τον ενημέρωσε ότι θα πήγαινε να βρει μία αγελάδα που χάθηκε. Το ζώο επέστρεψε το ίδιο βράδυ στη μονάδα, αλλά ο κτηνοτρόφος αγνοείται.

--------------

Εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια χαράδρα.

Νεκρός βρέθηκε 70χρονος κτηνοτρόφος από το Αχλαδοχώρι Σιντικής, που αγνοούνταν από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Το άψυχο σώμα του κτηνοτρόφου βρέθηκε το απόγευμα σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την κτηνοτροφική του μονάδα, μέσα σε μια χαράδρα και εντοπίστηκε από εκπαιδευμένα σκυλιά της ΕΜΑΚ.

Ο θάνατος του κτηνοτρόφου φέρεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. «Φως» στην υπόθεση θα δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.