Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Σαρωτικές αλλαγές στο Twitter

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Twitter ανακοίνωσε πως σκοπεύει να επεκτείνει το δημοφιλές χαρακτηριστικό άμεσων μηνυμάτων, «Direct Messages», της υπηρεσίας του, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στους χρήστες να λαμβάνουν μηνύματα από οποιονδήποτε άλλο χρήστη.

Το Twitter ανακοίνωσε, τη Δευτέρα, ότι το σύστημα άμεσων μηνυμάτων της υπηρεσίας του, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν σε προσωπικό επίπεδο, πρόκειται να αλλάξει. Προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους, οι χρήστες έπρεπε να «ακολουθούν» κάποιον άλλον.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα τεχνολογίας CNET επικαλούμενη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Twitter, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν μηνύματα σε οποιονδήποτε, εφόσον επιλέξουν να τροποποιήσουν τη ρύθμιση αυτή στο λογαριασμό τους.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επωφελές για μεγάλες εταιρείες και διασημότητες, που θα είναι πλέον σε θέση να απαντούν σε ανθρώπους χωρίς να είναι followers, δηλαδή χρήστες που ακολουθούν ή τους ακολουθούν.

Το Twitter είχε δοκιμάσει και στο παρελθόν αυτό το χαρακτηριστικό, κάνοντάς το διαθέσιμο μόνο σε μικρή μερίδα των χρηστών, χωρίς ωστόσο να το προωθήσει περαιτέρω.

Οι χρήστες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τη ρύθμιση αυτή, η οποία θα τους επιτρέπει να λαμβάνουν απευθείας μηνύματα από οποιονδήποτε. Όσοι χρήστες διαθέτουν φορητές συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό iOS της Apple και το Android της Google, θα δουν να εμφανίζεται ένα κουμπί άμεσων μηνυμάτων στην οθόνη του προφίλ τους.

Το Twitter παρέχει πλέον στους χρήστες τη δυνατότητα να αποστέλλουν μηνύματα σε οποιονδήποτε ανεξάρτητα εάν είναι followers.

«Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο ιδιωτικό μας κανάλι ώστε να θέτουμε τα θεμέλια για μια ισχυρή και συναρπαστική εμπειρία μηνυμάτων», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα το Twitter.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.