Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Εργάτριες του σεξ στην Κωνσταντινούπολη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το οδοιπορικό ενός φωτορεπόρτερ στις κακόφημες περιοχές της πόλης.

Ο φωτορεπόρτερ της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, Murat Şaka πέρασε περίπου ένα χρόνο στις κακόφημες γειτονιές Aksaray και Kumkapı στην Κωνσταντινούπολη, καταγράφοντας τη ζωή των ιερόδουλων. Στις δυο παραπάνω περιοχές, ζουν κυρίως γυναίκες από την Αφρική, οι οποίες αναγκάζονται να εκδίδονται για τα προς το ζην.

Μέσα σε μια απίστευτη ηχορύπανση, από μικροπωλητές και σειρήνες της αστυνομίας, το Aksaray φωτίζεται από «εκκωφαντικά» φώτα νέον που ξεπροβάλλουν από τις πινακίδες των δεκάδων μπαρ μέσα στα οποία γίνεται και συνδιαλλαγή σάρκας…

«Όταν ετοίμαζα το πρότζεκτ, στους δρόμους έβλεπα περίπου 15 εκδιδόμενες. Μετά από ένα χρόνο, ο αριθμός τριπλασιάστηκε και τετραπλασιάστηκε. Όλο αυτό τον καιρό, ζούσα διπλή ζωή-μια ως φίλος τους και μια ως φωτογράφος. Στο τέλος, κατάφερα και μπήκα στον κόσμο τους», λέει ο Şaka.

Οι περισσότερες ιερόδουλες στην Κωνσταντινούπολη - που προέρχονται από χώρες της Αφρικής - , στην πραγματικότητα έρχονται στην πόλη για να εργαστούν σε συνηθισμένες εργασίες, επιδιώκοντας να στέλνουν χρήματα στις οικογένειές τους.






















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.