Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Αεροπορικά ατυχήματα και πρόληψη στο... κέντρο της Αθήνας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο μικροσκόπιο της ημερίδας η αντιμετώπιση προκλήσεων σε Οργανισμούς υψηλών ρίσκων.

Ημερίδα για τα αεροπορικά ατυχήματα, την αντιμετώπιση και την πρόληψή τους με τον τίτλο «Dealing with Accidents at High Risk Entities», η οποία θα είναι ανοιχτή στο κοινό, διοργανώνει η Ελληνική Αεροπορική Ένωση το απόγευμα στις 17:00 στο ξενοδοχείο Divani Acropolis.

Όπως επισημαίνεται από την ΕΑΕ, το πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν σχετικές εισηγήσεις από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων ΕΔΑΑΠ κ Α.Μπίνη, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Flight Safety Foundation-MED κ.X. Πέτρου, από τον Διευθυντή Ασφάλειας Πτήσεων της Aegean Airlines Κυβ. κ.Σ. Χρηστέα καθώς και από τον κ. Olivier Germain Senior Surveyor της Ασφαλιστικής LA REUNION AERIENNE.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα καλυφτεί αποκλειστικά από την κ. Linda Tavlin, Ειδική σε θέματα Επικοινωνίας, που κατά καιρούς έχει διαχειριστεί μια σειρά ατυχημάτων, που έχουν απασχολήσει το παγκόσμιο κοινό (πχ Air France AF447) και ειδικά έχει προσκληθεί για να αναλύσει τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν Οργανισμοί που από την φύση της δραστηριότητας τους, αναλαμβάνουν υψηλά ρίσκα, (όπως Αερομεταφορείς, ή Ναυτιλιακές εταιρείες, Ένοπλες Δυνάμεις, κλπ) και τις συνέπειες μετά από ένα ατύχημα.

Το πλήρες Πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμο στον διαδικτυακό τόπο της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης (Hellenic Aviation Society) www.aviationsociety.gr ενώ περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της εκδήλωσης και μέλος του ΔΣ της ΕΑΕ κ. Δημήτριο Σούκερα Μ:+306947006664, Email: admin@o-diagnosis.com .


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.