Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Δεν βρίσκεται σε κώμα αλλά παραμένει στο νοσοκομείο η Τζόνι Μίτσελ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Τζόνι Μίτσελ, εμβληματική μορφή της αμερικανικής φολκ μουσικής, παραμένει στο νοσοκομείο αλλά "δεν βρίσκεται σε κώμα", γράφει η ιστοσελίδα jonimitchell.com, διαψεύδοντας μία πληροφορία περί του αντιθέτου που δημοσιοποίησε χθες ο ιστότοπος ΤΜΖ.

"Αντίθετα από τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Τζόνι δεν βρίσκεται σε κώμα. Είναι ακόμη στο νοσοκομείο αλλά έχει συνείδηση και έχει πλήρως τα λογικά της. Αναμένεται να αναρρώσει πλήρως", αναγράφεται σε χθεσινή ανάρτηση στο jonimitchell.com.



"Το έγγραφο το οποίο περιήλθε στην κατοχή ενός συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης", του TMZ, "εξουσιοδοτεί απλώς τη φίλη της εδώ και πολλά χρόνια, Λέσλι Μόρις, να λάβει αποφάσεις για να φροντίσει την Τζόνι από τη στιγμή που θα βγει από το νοσοκομείο", προστίθεται στην ανακοίνωση στην οποία καλούνται οι αναγνώστες να στείλουν μηνύματα υποστήριξης στον θρύλο της εποχής του Γούντστοκ, στην ιστοσελίδα "WeLoveYouJoni.com".

Χθες, ένα άρθρο στην ιστοσελίδα TMZ, που δημοσιεύει πληροφορίες για διασημότητες, ανέφερε πως η καναδέζα τραγουδίστρια και ζωγράφος, 71 ετών, "βρίσκεται σε κώμα", "χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο, ανίκανη να ανταποκριθεί σε οποιονδήποτε, χωρίς καμία άμεση προοπτική βελτίωσης" της υγείας της.

O ΤΜΖ ανέφερε επίσης πως η Λέσλι Μόρις, μία φίλη, εδώ και 44 χρόνια, της στιχουργού και συνθέτριας του "Big Yellow Taxi", κατέθεσε ενώπιον δικαστηρίου αίτημα κηδεμονίας της τραγουδίστριας.

Η στιχουργός και ερμηνεύτρια του "Woodstock", που έφθασε στην κορυφή της σταδιοδρομίας της κατά τις δεκαετίες του '60 και του '70, εισήλθε στο νοσοκομείο στα τέλη Μαρτίου αφού βρέθηκε αναίσθητη στην κατοικία της.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο UCLA του Λος Άντζελες. Ανέκτησε γρήγορα τις αισθήσεις της.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.