Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παίξουν... μαξιλαροπόλεμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 5η Απριλίου είναι παγκόσμια ημέρα μαξιλαροπόλεμου και μετά τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Λονδίνο, μπαίνουν στον... χορό και η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα.

Στο event που διοργανώνει το pillowfights για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μαξιλαροπόλεμο στις 14:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα.

--------------

Με φτερά και πούπουλα γέμισε η Κλαυθμώνος


Μαξιλαροπόλεμος κατά της βίας στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε φωτογραφίες.
Μαξιλάρια σε πολλά σχήματα και χρώματα «επιστράτευσαν» νεαροί κάτοικοι της Αθήνας οι οποίοι βρέθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος νωρίς το μεσημέρι, για να στείλουν ένα μήνυμα ενάντια στη βία.

Ο μαξιλαροπόλεμος διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα με αφορμή τη σημερινή «παγκόσμια ημέρα μαξιλαροπόλεμου», οι οποίοι ένωσαν τη φωνή τους με το σύλλογο συμπαράστασης κακοποιημένων γυναικών και παιδιών για να αντιταχθούν στη χρήση βίας.

«Η σημερινή διοργάνωση είναι αφενός μια ευχάριστη εκτόνωση από όσα μας ταλανίζουν και αφετέρου ένας τρόπος για να περάσουμε το μήνυμα κατά της βίας», είπε στο ΑΜΠΕ η Κατερίνα Κεχαγιά.

Η εθελόντρια του συλλόγου συμπαράστασης Παυλίνα Κατιάια έκανε έκκληση για τη συγκέντρωση ρούχων και φαρμάκων τα οποία θα διατεθούν σε κακοποιημένες γυναίκες.

Δείτε φωτογραφίες...















Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.