Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Θετικός ο Τσιρώνης για το «Οικολογικό Εισιτήριο»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Είναι μια έξυπνη, μηδενικού κόστους, προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών».

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της πρωτοβουλίας «Οικολογικό Εισιτήριο» Δημήτρη Νιάτσικα, είχε σήμερα ο υπουργός αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσουν μία ιδέα που προωθεί ανέξοδα την ανακύκλωση.

Σύμφωνα με την ιδέα του «Οικολογικού Εισιτηρίου» η οποία μέρα με την ημέρα κερδίζει έδαφος σε πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδας, οι πολίτες παρακολουθούν εκδηλώσεις όπου, αντί χρηματικού αντιτίμου για την είσοδό τους, προσφέρουν κάποια ανακυκλώσιμα υλικά όπως κουτάκια αλουμινίου, χαρτί, γυαλί και πλαστικό.

«Είναι μια έξυπνη, μηδενικού κόστους, προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με την ανακύκλωση, και γι' αυτό τον λόγο την είδαμε με πολύ θετική ματιά.

Χαιρόμαστε με την πρωτοβουλία της ομάδας του κ. Νιάτσικα για προώθηση του Οικολογικού Εισιτηρίου και ελπίζουμε όλοι οι πολίτες να λαμβάνουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες, καθώς η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας» δήλωσε σχετικά ο αναπληρωτής υπουργός ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.