Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Έπεσε ξύλο σε ινστιτούτο ομορφιάς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έξαλλη μητέρα όταν δεν δέχτηκαν να της βάψουν τα νύχια του μωρού της - Δείτε το βίντεο.

Μπουνιές έπεσαν σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς στο Λάνκαστερ του Λος Άντζελες όταν η ιδιοκτήτριά του αρνήθηκε σε πελάτισσα να βάψει τα νύχια της μόλις ενός έτους κόρης της, σύμφωνα με το δίκτυο KTLA5.

Όπως είπε η ιδιοκτήτρια Kathy Nguyen τα αίματα άναψαν όταν η 30χρονη Tawana Davis ζήτησε να βάψουν τα χέρια της κόρης της. Όταν της αρνήθηκαν, εξαιτίας της πολύ μικρής ηλικίας του παιδιού, εκείνη άρπαξε ένα βερνίκι από το ράφι και άρχισε να τα βάφει μόνη της. «Με γρονθοκόπησε» λέει η Nguyen.

Η 30χρονη, όμως, δίνει τη δική της εκδοχή για το περιστατικό υποστηρίζοντας ότι είχε φέρει από το σπίτι της το δικό της βερνίκι και ότι η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου τη χτύπησε ενώ κρατούσε στην αγκαλιά της τη μόλις ενός έτους κόρη της. «Όταν με χτύπησε με το μωρό στην αγκαλιά ένιωσα ότι βρισκόμαστε σε κίνδυνο» είπε στο KTLA5.

Η Kathy Nguyen ειδοποίησε την αστυνομία και η 30χρονη συνελήφθη ως ύποπτη για κλοπή και στη συνέχει αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ η 30χρονη πελάτισσα σκοπεύει να υποβάλει μήνυση.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.