Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Αποκάλυψη σοκ για τον 40χρονο παιδόφιλο - Σοκάρουν οι διάλογοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι αρχές γνώριζαν για τη δράση του 40χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στο Περιστέρι από τον Αύγουστο του 2014, η γραφειοκρατία όμως αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ανυπέρβλητο εμπόδιο.



Συγκεκριμένα, ο δράστης ήταν γνωστός στις αρχές από πέρυσι το καλοκαίρι, οπότε και βίασε ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο "μάζεψαν" από το... δρόμο άνδρες της ελληνικής αστυνομίας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Γίνεται η καταγγελία και η ασφάλεια ανηλίκων στέλνει την υπόθεση στην εισαγγελία Αθηνών, όλα αυτά τον πέρυσι τον Αύγουστο υπενθυμίζουμε. Η εισαγγελία κρίνει την υπόθεση πολύ σοβαρή και με τη σειρά της δίνει εντολή για έρευνα στην ασφάλεια ανηλίκων.

Ο δράστης εντοπίζεται και ταυτοποιείται τον Νοέμβριο του 2014.

Παρόλα αυτά, η γραφειοκρατία κάνει το "θαύμα" της και λειτουργεί εναντίον του κράτους και της δικαιοσύνης. Διάφοροι "ενδιάμεσοι" παράγοντες κωλυσιεργούν και τελικά το πόρισμα, το αποτέλεσμα δηλαδή των ερευνών, φθάνει στην εισαγγελία Αθηνών μόλις πριν από λίγες μέρες, ταχυδρομικά, οπότε και κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη σύλληψη του 40χρονου.


------------

Πέρυσι το καλοκαίρι βίασε ένα 14χρονο κορίτσι. Ο φάκελός του όμως παρέμεινε στα συρτάρια της Εισαγγελίας και ο 40χρονος συνέχισε τη δράση του ώσπου συνελήφθη χθες, λίγο πριν βιάσει ένα ακόμη παιδί.

Γιατί κυκλοφορούν ελεύθεροι οι παιδόφιλοι; Η υπόθεση που ήρθε στη δημοσιότητα δίνει -κάποιες- απαντήσεις: Βίασε ένα 14χρονο κορίτσι. Το πέταξε στον δρόμο όπου το εντόπισαν κακοποιημένο σε άθλια κατάσταση, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Ο δράστης μετά τις έρευνες της αστυνομίας ταυτοποιήθηκε και αναγνωρίσθηκε από το θύμα του. Η δικογραφία πήγε στην Εισαγγελία και έμεινε στα αζήτητα. «Παρέπεσε. Δεν αξιολογήθηκε».

Ο δράστης συνέχισε ανενόχλητος, ώσπου συνελήφθη λίγο πριν βιάσει ακόμα ένα παιδί. Μόνο τότε άνοιξε ο φάκελος που παρέμενε στα συρτάρια ανέγγιχτος, επί τρεις μήνες σαν να αφορούσε τροχαία παράβαση.

Στα ίχνη του 40χρονου παιδεραστή, που είναι ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ και ζούσε μόνος του, έφθασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη διάρκεια μεγάλης, συντονισμένης επιχείρησης σκαναρίσματος των διάφορων chat rooms. Εκεί εντόπισαν ότι ο συγκεκριμένος χρήστης παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικους με προτίμηση στα αγόρια και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Όταν τον οδήγησαν στην Ασφάλεια και διαπίστωσαν την ταυτότητά του, χτύπησε κόκκινος συναγερμός καθώς διαπιστώθηκε ότι εις βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε δικογραφία για βιασμό 14χρονου κοριτσιού που είχε διαπραχθεί πέρυσι το καλοκαίρι.

Η δικογραφία είχε συνταχθεί από το Τμήμα Ανηλίκων και είχε αποσταλεί στην Εισαγγελία. Η διαδρομή της είχε τελειώσει εκεί, αφού κανείς στην Εισαγγελία δεν έδωσε σημασία σε έναν φάκελο για βιασμό και μάλιστα παιδιού!


------------ 

Η εφημερίδα Espresso φέρνει στο φως τους ανατραχιαστικούς διαλόγους που είχε ο 40χρονος παιδόφιλος από το Περιστέρι με ένα 12χρονο αγόρι από τα Πετράλωνα μέσω Διαδικτύου.

Παιδεραστής: Τι κάνεις μπουμπούκι μου;
Ανήλικος: Ποιος;
Παιδεραστής: Ο άνθρωπος σου...
Ανήλικος: Ποιος άνθρωπος;
Παιδεραστής: Αυτός που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι έχεις στο κεφαλάκι σου.
Ανήλικος: Τι θα μου κάνεις;
Παιδεραστής: Καπνίζεις;
Ανήλικο: Πότε πότε.
Παιδεραστής: Θες να κάνουμε μαζί ένα τσιγαράκι;
Ανήλικος: Ποιος είσαι;
Παιδεραστής: Αυτός που θα σε στείλει στα ουράνια και θα ξεχάσεις τα πάντα. Να σου κάνω μια ερώτηση;
Ανήλικος: Τι θες;
Παιδεραστής: Έχεις φίλη;
Ανήλικος: Έχω....
Παιδεραστής: Πάρε και την φίλη σου μαζί να κάνουμε ένα τσιγαράκι και παράλληλα να πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι. Που μένεις;
Ανήλικος: Πετράλωνα...
Παιδεραστής: Τώρα μόλις περνάω από εκεί και θα σε πάρω από το I Phone Είσαι μόνος τώρα;
Ανήλικος: Τέτοια ώρα είμαι πάντα μόνος...
Παιδεραστής: Δεν θες να κατέβεις να σε γνωρίσω που το θέλω πολύ και να πάμε βόλτα με το ωραίο μου αυτοκίνητο;
Ανήλικος: Δεν θα ήταν άσχημα, αλλά δεν έχω μια...
Παιδεραστής: Μην σε νοιάζει, θα πάρουμε στιγμιαίο καφέ και θα το πιούμε στο αυτοκίνητο μου. Είσαι; Είμαι ήδη κοντά σου και νιώθω ήδη πως σε έχω δει.
Ανήλικος: Με δουλεύεις:
Παιδεραστής: Όχι είμαι δίπλα σου.
Ανήλικος: Που ακριβώς;
Παιδεραστής: Στην Οδό ....
Ανήλικος: Κατεβαίνω τώρα αν και είσαι μακριά, θα πάρω όμως μαζί μου κινητό.
Παιδεραστής: Πες μου που ακριβός είναι το σπίτι σου.
Ανήλικος: Στα Πετράλωνα στην οδό .... 18.
Παιδεραστής: Μην κουνηθείς από κει έρχομαι.
Ανήλικος: Οκ θα σε περιμένω στην είσοδο.
Παιδεραστής: Να έλθω επάνω;
Ανήλικος: Οκ έλα πάνω...




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.