Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ξεχωριστοί προορισμοί για το 2015

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για ταξίδια που μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή.

Κάθε χρόνο, λίγο πριν υποδεχτούμε το νέο έτος συνηθίζουμε να υποσχόμαστε στον εαυτό μας διάφορα πράγματα: ότι θα κάνουμε δίαιτα, θα ξεκινήσουμε γυμναστική, ένα καινούριο χόμπι κ.ά.

Είτε ο στόχος σας για την καινούρια χρονιά είναι να σώσετε τον πλανήτη, να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, να χάσετε κιλά ή να μάθετε να μαγειρεύετε… δείτε παρακάτω μερικούς ξεχωριστούς προορισμούς για το 2015, που μπορούν να σας βοηθήσουν να τον κάνετε πραγματικότητα!

1. Για επίδοξους μαραθωνοδρόμους στη Χαβάη



Αφήστε κάτω τις παχυντικές λιχουδιές, κλείστε εισιτήρια για τη Χονολουλού, φορέστε τα αθλητικά σας και δηλώστε συμμετοχή στο Μαραθώνιο της Χολονουλού που διεξάγεται κάθε Δεκέμβρη. Σαράντα δύο χιλιόμετρα είναι αυτά… παιχνιδάκι!

2. Για επίδοξους σεφ στην Ιταλία



Εντυπωσιάστε τον καλό ή την καλή σας με τις μαγειρικές σας ικανότητες, με μια ποικιλία από ιταλικές συνταγές… που θα ξεσηκώστε από την «πηγή». Η γραφική Τοσκάνη και οι νοστιμιές της περιμένει να την ανακαλύψετε.

3. Για επίδοξους σέρφερ στην Κορνουάλλη



Αν αντέχετε το κρύο και δεν περιμένετε ο υδράργυρος να «χτυπήσει κόκκινο» για να βουτήξετε στη θάλασσα, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να ακονίσετε τις γνώσεις σας στο σερφ στις παραλίες της Κορνουάλλης.

4. Για επίδοξους τραγουδιστές στην Κούβα



«Ρυθμίστε» τις φωνητικές σας χορδές σε ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα και ρυθμό στη μαγευτική Αβάνα της Κούβας.

5. Για να σώσετε τον πλανήτη στις Μαλδίβες



Δηλώστε συμμετοχή ως εθελοντής στο πρόγραμμα προστασίας και διάσωσης των θαλάσσιων χελωνών στις Μαλδίβες και συνδυάστε καταδύσεις στο μαγευτικό βυθό και διακοπές με συνείδηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.