Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ταξιδεύοντας στην οικονομική θέση... σαν άρχοντες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνδυάζοντας το χαμηλό κόστος με μια ξεκούραστη εμπειρία.

Δε χρειάζεται να ταξιδεύει κανείς στη Διακεκριμένη ή Πρώτη θέση για να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού. Αρκεί να φροντίσει να δημιουργήσει για τον εαυτό του τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να ταξιδέψετε στην Οικονομική θέση… σαν άρχοντες, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές:

1. Προμηθευτείτε ένα καλό μαξιλάρι ταξιδίων

Επενδύστε σε ένα καλό, ανθεκτικό, φουσκωτό μαξιλάρι για ταξίδια, κερδίζοντας χώρο στις χειραποσκευές σας και απολαύστε ένα ξεκούραστο ταξίδι. Το φουσκωτό μαξιλάρι θα φροντίσει να… κρατήσει το κεφάλι σας στη θέση του, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε έναν χαλαρωτικό υπνάκο.

2. Κοιτάξτε γύρω σας για άδειες θέσεις

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιβίβασης κοιτάξτε γύρω σας και αναζητήστε άδειες θέσεις ή ολόκληρες σειρές με άδειες θέσεις. Ρωτήστε αν μπορείτε να αλλάξετε θέση και… απολαύστε το ταξίδι σας με επιπλέον για… χέρια και πόδια!

3. Μην ξεχνάτε τα ακουστικά και τις ωτοασπίδες

Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο σε ένα πολύωρο ταξίδι από τους συνεπιβάτες που φωνάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο… από τα μωρά που κλαίνε διαρκώς και τα πιτσιρίκια που τσιρίζουν γιατί οι γονείς τους δεν υποκύπτουν στις απαιτήσεις τους. Για να αποφύγετε τις δυσάρεστες συνέπειες, προμηθευτείτε ένα ζευγάρι καλά ακουστικά, που μπλοκάρουν τους εξωτερικούς θορύβους ή αγοράστε ένα σετ ωτοασπίδων.

4. Επιλέξτε τη σωστή θέση

Ζητήστε ή επιλέξτε μόνοι σας, αν το επιτρέπει η εταιρεία με την οποία ταξιδεύετε, τη θέση σας εντός του αεροσκάφους. Οι θέσεις στα παράθυρα είναι οι καλύτερες για να αποφύγετε να σας χτυπούν συνεχώς τον ώμο οι συνεπιβάτες σας που θέλουν να πάνε στην τουαλέτα.

5. Πάρτε μαζί σας μια μάσκα για τα μάτια

Οι μάσκες ύπνου είναι το καλύτερο μυστικό, για να απολαύσετε έναν ξεκούραστο ύπνο μέσα στο αεροσκάφος. Φορέστε το φουσκωτό μαξιλάρι σας στο λαιμό, τοποθετήστε την ειδική μάσκα στα μάτια και ετοιμαστείτε για… όνειρα γλυκά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.