Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η τραγωδία και το θαύμα μιας οικογένειας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την απώλεια του μωρού της αμέσως μετά τον τοκετό, μια μητέρα, η Kristen Ward καλωσόρισε ένα υγιές μωρό στο ίδιο νοσοκομείο, με τον ίδιο γιατρό και το ίδιο ιατρικό προσωπικό.

«Όταν ήμουν 18 εβδομάδων έγκυος στην Lily ανακαλύψαμε ότι είχε μια ανίατη ασθένεια και ότι δεν θα ζούσε μετά τον τοκετό. Οι καρδιές μας ράγισαν. Η Lily θα ήταν το πρώτο κοριτσάκι για την οικογένεια του άντρα μου. Μας δόθηκε η δυνατότητα να τερματίσουμε την κύηση αλλά μετά από πολύ λίγη σκέψη είπαμε όχι. Καμιά φορά η ζωή δεν τα φέρνει όπως τα περιμένουμε και ο Θεός αποφασίζει να πάρει κοντά του κάποιους από εμάς πολύ νωρίς. Ήμασταν έτοιμοι για αυτή την πολύ σκληρή δοκιμασία. 37 εβδομάδες μετά η Lily ήρθε στον κόσμο και συναισθήματα χαράς και λύπης μας πλημμύρισαν όταν αντικρίσαμε το προσωπάκι της. Ο γιατρός πίστευε ότι απεβίωσε κατά τη διάρκεια της γέννας εξαιτίας του μπλε χρώματος της αλλά μας έδωσε την χαρά να την έχουμε έστω και για 34 λεπτά κοντά μας. Ήταν ένα σύντομο χρονικό διάστημα αλλά τα καλύτερα 34 λεπτά της ζωής μου», εξομολογείται η Kristen.

Τέσσερις μήνες αργότερα, η Kristen έμαθε ότι ήταν και πάλι έγκυος. Όμως, στο υπερηχογράφημα των 12 εβδομάδων έμαθε ότι μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές και με αυτήν την εγκυμοσύνη. Η αμνιοπαρακέντηση που ακολούθησε ευτυχώς έδειξε ότι το μωρό όχι μόνο είναι υγιές αλλά είναι και κοριτσάκι!

Σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά ο τοκετός ήταν πολύ εύκολος και το μωρό βγήκε όπως λέμε «με έναν πόνο!» Η Kristen μάλιστα ήταν περικυκλωμένη από τον ίδιο γιατρό και το ίδιο νοσηλευτικό προσωπικό! Αλλά σύμφωνα με τον φωτογράφο και φίλο της οικογένειάς, Jordan Burch, ο πιο χαρούμενος απ’ όλους ήταν ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, Cooper.

«Τσιμπάω τον εαυτό μου καμιά φορά για δω αν είναι αληθινά όλα αυτά που ζω. Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να βιώσαμε απίστευτο πόνο αλλά δεν παύουμε να είμαστε ευλογημένοι. Είμαστε ευλογημένοι που δώσαμε έστω και για λίγα λεπτά ζωή στη Lily η οποία μας έμαθε την αγάπη άνευ όρων. Είναι ο άγγελός μας», λέει η Kristen.

Δείτε τις παρακάτω πολύ συγκινητικές φωτογραφίες από τη γέννηση της Lily και της Harper.

Η γέννηση της Lily












Η γέννηση της Harper





















Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.