Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ξεγέλασαν το θάνατο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το αυτοκίνητο τους έγινε… φυσαρμόνικα σε ένα απίστευτο τρακάρισμα και βγήκαν ζωντανοί - Δείτε το βίντεο.

Όταν οι πυροσβέστες και οι διασώστες αντίκρισαν το θέαμα πίστεψαν ότι οι επιβάτες του αυτοκινήτου θα ήταν νεκροί. Το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών, αλλά όταν το πλησίασαν κατάλαβαν ότι οι δύο επιβάτες του είχαν ξεγελάσει το θάνατο.

Ένα τρομακτικό τρακάρισμα έγινε στην πόλη Chaohu στην ανατολική Κίνα, καθώς ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μια μπετονιέρα που μετέφερε τσιμέντο και μάλιστα ήταν γεμάτη με υλικό εκείνη τη στιγμή, πράγμα που την έκανε ακόμη πιο βαριά και συμπαγή. Η κατάσταση είχε γίνει ακόμη πιο δύσκολη για το αμάξι και τους επιβάτες του.

Όλο το μπροστινό μέρος είχε καταστραφεί και το μόνο που είχε μείνει ανέπαφο στην ουσία ήταν η πόρτα του πορτ μπαγκάζ. Κι όμως δύο άνθρωποι επέβαιναν στο αυτοκίνητο και όταν οι διασώστες πλησίασαν και άρχισαν τις προσπάθειες για να τους απεγκλωβίσουν προς μεγάλη τους έκπληξη κατάλαβαν ότι όχι μόνο οι επιβάτες ήταν ζωντανοί, αλλά και ότι δεν είχαν υποστεί κανένα σοβαρό τραυματισμό. Κατάφεραν να τους βγάλουν από το αμάξι και είδαν ότι μόνο γρατσουνιές είχαν.

Ένας από τους διασώστες, Kong Mao, τόνισε ότι «όταν φτάσαμε στο σημείο και είδαμε τι είχε απομείνει από το αυτοκίνητο, αμέσως υποθέσαμε ότι αν υπήρχε κάποιος στο εσωτερικό του θα έπρεπε να είναι νεκρός. Μετά από λίγο όμως ακούσαμε κάποιον να καλεί σε βοήθεια και φέραμε τα μηχανήματα για να απομακρύνουμε τη μπετονιέρα και να διευκολύνουμε την πρόσβαση μας προς το αμάξι για να ελευθερώσουμε τους δύο άνδρες. Ήμασταν βέβαιοι ότι θα είχαν υποστεί τρομακτικούς τραυματισμούς. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι υπήρχαν μέσα σε αυτό τον ελάχιστο χώρο δύο άνθρωποι και όχι ένας. Ήταν και οι δύο σοκαρισμένοι, αλλά κανείς τους δεν είχε τραυματιστεί».

Όσον αφορά στα αίτια του ατυχήματος, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο οδηγός της μπετονιέρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος του λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος από τη βροχή, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε το αυτοκίνητο ρίχνοντας το πάνω στον τοίχο. «Όταν είδε τι είχε συμβεί και ότι υπήρχαν δύο άνθρωποι μέσα στο ΙΧ που ούρλιαζαν, ο οδηγός έπαθε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.