Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περιλαμβάνει και μια «μεθυσμένη γέφυρα» – Δείτε το βίντεο.

Πολλοί λένε ότι οι ελληνικοί δρόμοι είναι οι χειρότεροι και πως λόγω αυτού προκαλείται πληθώρα ατυχημάτων. Κι όμως, απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν και χειρότερα. Και μάλιστα πολύ χειρότερα.

Ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου δεν βρίσκεται εντός των ελληνικών… τειχών. Ονομάζεται Atlantic Ocean Road, βρίσκεται στη Νορβηγία και παρότι προσφέρει εκπληκτική θέα στον Βόρειο Ατλαντικό όταν έχει καλό καιρό, μπορεί να γίνει και κίνδυνος θάνατος. Όταν ο καιρός χαλάει, τα κύματα συντρίβονται πάνω στα οδοφράγματα ή στη βραχώδη ακτή και τα αυτοκίνητα χτυπούν ριπές ανέμου. Οι οδηγοί στη χώρα «τρέμουν» όταν περνούν από αυτόν και ιδίως όταν ακούν περί άσχημης μεταβολής των καιρικών φαινομένων.

Οι καμπύλες του κάθε άλλο παρά… ελκυστικές είναι. Μάλιστα, σε ένα σημείο πρέπει αυτοκίνητα, φορτηγά και μηχανές να περάσουν από μια γέφυρα με μια άκρως απότομη στροφή, αλλά και μια επικίνδυνη ανηφόρα/κατηφόρα, την οποία οι ντόπιοι ονομάζουν «μεθυσμένη γέφυρα» εξαίροντας την έμπνευση των κατασκευαστών! Το πραγματικό όνομα της είναι Storseisundet.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.