Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Αγώνας με σκυταλοδρομίες θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στο Πασαλιμάνι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα «Η Αργώ».

Ο αγώνας σκυταλοδρομιών θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 16/11 στο Πασαλιμάνι, υπό την αιγίδα του δήμου Πειραιά.

Δεκάδες άτομα αναμένεται να βρεθούν στο σημείο εκκίνησης, την Πλατεία Κανάρη, απέναντι από το Ρολόι, για να συμμετάσχουν σε έναν μοναδικό ομαδικό αγώνα, που έχει έντονο το φιλανθρωπικό στοιχείο, καθώς όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στον αγώνα θα δοθούν στο ίδρυμα «Η Αργώ».

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης θα είναι παρών, όχι απλά ως ο πρώτος πολίτης της πόλης, αλλά και ως συμμετέχων στον αγώνα των 4 x 2.500 μ, για να στείλει το μήνυμα της συνεργασίας και της προσφοράς προς πάσα κατεύθυνση.

«Την Κυριακή o Πειραιάς παίρνει τη σκυτάλη και τρέχουμε. Για πρώτη φορά στην πόλη μας διοργανώνονται αγώνες σκυταλοδρομίας. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν κάνει ομάδες και κατεβαίνουν την Κυριακή στη Ζέα για να αγωνιστούν. Να αγωνιστούν για καλό σκοπό. Για τα παιδιά του "Αργώ", ενός ιδρύματος που επιτελεί σημαντικό έργο στην πόλη μας. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις μας φέρνουν όλους πιο κοντά, μας κάνουν μια ομάδα. Μια ισχυρή ομάδα», δήλωσε ο κ. Μώραλης.

Τον δήμαρχο Πειραιά και τους δημότες της πόλης στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Κυριακής στο Πασαλιμάνι, θα πλαισιώσει και μία… Ντριμ Τιμ Ελλήνων Ολυμπιονικών, Παγκόσμιων και άλλων σπουδαίων Ελλήνων πρωταθλητών.

Το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ», είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναγνωρισμένο ως ειδικώς φιλανθρωπικό (αριθμός απόφ. ΚΠ 182684/18.9.87), που προσφέρει εκπαίδευση σε νέους και νέες με νοητική υστέρηση.

Ιδρύθηκε το 1985, με πρωτοβουλία μητέρων παιδιών με ειδικές ανάγκες, συζύγους ναυτικών. Διοικείται από 9μελές διοικητικό συμβούλιο, επτά αιρετά μέλη (γονείς παιδιών με αναπηρίες) και δύο διορισμένα (ένας εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και ένας εκπρόσωπος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.