Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Γιατρός κατέγραφε τους ασθενείς στην τουαλέτα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντοπίστηκαν 1.100 φωτογραφίες και πλάνα με τα θύματά του.

Δίκτυο καμερών προκειμένου να καταγράφει ασθενείς, φίλους και συναδέλφους που «επισκέπτονταν» την τουαλέτα είχε εγκαταστήσει ένας γιατρός, ο οποίος καταδικάστηκε σε 8ετή φυλάκιση.

Γιατρός κατέγραφε τους ασθενείς στην τουαλέτα!

Ο παγκοσμίου φήμης Dr Lam Hoe Yeoh αποδέχτηκε χθες ενώπιον δικαστηρίου στον Λονδίνο επτά κατηγορίας για ηδονοβλεψία, έξι για άσεμνη φωτογράφιση παιδιού και μία για κατοχή υλικού πορνογραφίας.

Ο 62χρονος από τη Μαλαισία «πιάστηκε» όταν μια μικροσκοπική κάμερα που είχε τοποθετήσει στο νοσοκομείο Σεντ Άντονι στο νότιο Λονδίνο έγινε αντιληπτή. Το σοκαρισμένο προσωπικό εντόπισε εικόνες του την ώρα που χρησιμοποιούσε την τουαλέτα.

Συσκευές είχαν εγκατασταθεί και σε άλλες τοποθεσίες της χώρας, όπως το νοσοκομείο Πόρτλαντ του κεντρικού Λονδίνου καθώς και κλινικές στο Έξτερ, το Νότινγχαμ κ.ά.

Όπως αναφέρει η βρετανική Guardian, το υλικό με τα θύματα, ακόμη και ηλικίας 3 ετών, εντοπίστηκε κρυμμένο στο σπίτι του κατά τη σύλληψή του και περιλάμβανε 1.000 φωτογραφίες και βίντεο. Παρότι μόνο 30 θύματα κατάφεραν να ταυτοποιηθούν, μία γυναίκα είχε μαγνητοσκοπηθεί 300 φορές!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.