Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Πώς θα γίνονται οι πληρωμές των έργων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης.

Με νέα, σημερινή απόφαση από το υπουργείο Ανάπτυξης, που υπογράφει ο υπουργός Κώστας Σκρέκας, διευκρινίζεται πως θα γίνονται οι πληρωμές των συγχρηματοδοτούμενων έργων του Προγράμματος ∆ημοσίων Επενδύσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση που δημοσιεύεται στο Διαύγεια, θα διενεργούνται κατά τα οριζόμενα στην με αρ. 46274/22-9-2014 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Ρυθμίσεις για τις πληρωμές των δαπανών του συγχρηματοδοτούμενου σκέλους του Προγράμματος ∆ημοσίων Επενδύσεων». Εναλλακτικά και μέχρι την 31 ∆εκεμβρίου 2014 οι πληρωμές των δαπανών που εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή διενεργούνται από την ημερομηνία δημοσίευσης της κοινής Υ.Α 46274 στο ΦΕΚ 2573/Τεύχος Β/26-9-2014 και από υπολόγους φυσικά πρόσωπα, κατά την ισχύουσα μέχρι σήμερα διαδικασία.

Το ∆ιαχειριστή έργου στο υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, σύμφωνα με την 57230/∆Ε-6868/19-12-2013 κοινή Υπουργική απόφαση, επιτελεί η ∆ιεύθυνση Οικονομικής ∆ιαχείρισης της Γενικής ∆ιεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών. Με απόφαση του προϊσταμένου της υπηρεσίας αυτής ορίζονται οι υπεύθυνοι λογαριασμών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.