Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η πορεία τρόμου του Smart

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα».

Η κατάληξη ήταν μοιραία για δύο ανθρώπους που βρέθηκαν στο διάβα του Smart, που σκόρπισε τον τρόμο και το θάνατο σήμερα το πρωί στην Πέτρου Ράλλη. Άλλοι δύο –μια 24χρονη γυναίκα αγνώστων στοιχείων και ένας 60χρονος Αιγύπτιος- τραυματίστηκαν, καθώς το αυτοκίνητο δε σταμάτησε τη φρενήρη πορεία του, με αυτόπτες μάρτυρες να λένε ότι «έτρεχε σαν τρελός» ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε κι αυτός τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ένα βίντεο δείχνει τον τρόπο με τον οποίο κινούταν το όχημα λίγο πριν χτυπήσει πάνω στο ταξί και μετέπειτα παρασύρει την πεζή γυναίκα, προσκρούσει στο περίπτερο και χτυπήσει και τους άλλους πεζούς.

«Έτρεχε σαν τρελός», λέει ένας άνδρας που είδε το δυστύχημα και τον διαμελισμό της γυναίκας που περπατούσε μπροστά από το περίπτερο. Ο σύζυγος της ήταν επίσης παρών εκείνη τη στιγμή και λίγο μετά διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό σε κατάσταση ισχυρού σοκ.

Σοκαρισμένοι ήταν και όσοι άλλοι αντίκρισαν τις σκηνές τρόμου «Ούτε σε ταινία δε συμβαίνει αυτό. Είναι αδιανόητο. Δεν ήταν στην Εθνική οδό, στην Πέτρου Ράλλη ήταν».

Δείτε το βίντεο του Alpha:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.