Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αυτοκίνητο χτυπά σε φορτηγό και σέρνεται σε αυτοκινητόδρομο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον...πέταξε στο αντίθετο ρεύμα - Δείτε το βίντεο.

Ο οδηγός ήταν κάτι παραπάνω από απρόσεκτος. Η κίνηση του ήταν επικίνδυνη και το ευτυχές του πράγματος ήταν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Παραλίγο να προκαλέσει πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα ένα αυτοκίνητο, το οποίο πήγε να μπει με το έτσι θέλω στον αυτοκινητόδρομο Μ25 του Λονδίνου. Για την ακρίβεια προσπάθησε να… χωρέσει ανάμεσα σε δύο φορτηγά. Μην υπολογίζοντας καθόλου καλά την απόσταση με το πίσω φορτηγό χτύπησε πάνω του, το αμάξι γύρισε και σύρθηκε για 100 μέτρα. Οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων τρόμαξαν βλέποντας τι συνέβαινε και φοβούμενοι το χειρότερο. Εκείνος του φορτηγού όμως είχε την ψυχραιμία να μην κάνει κανένα απότομο ελιγμό ή στροφή και με τον τρόπο του κατάφερε να βγάλει το αμάξι τέρμα αριστερά, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν ερχόταν άλλο αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα.

Όλο το ατύχημα κατέγραψε η κάμερα που διέθετε το φορτηγό. Μετά από όλα αυτά, ο οδηγός του Honda… έριξε όλη την ευθύνη σε αυτόν του φορτηγού, αλλά ο τελευταίος είχε μάρτυρα του το βίντεο, το οποίο αποδεικνύει πως το φταίξιμο ήταν του πρώτου.

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.