Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Του πυροβόλησαν το σκυλί και υπέστη... έμφραγμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την τελευταία του πνοή άφησε, ένας 43χρονος άνδρας, που διέμενε στον οικισμό Μαμιδάκη, στον Βόλο, μετά από επεισόδιο με «πρωταγωνιστή» αρχικά τον μεγαλόσωμο σκύλο του και αδέσποτα, στο οποίο ενεπλάκησαν και λιμενικοί, που αναγκάστηκαν να το τραυματίσουν γιατί ήταν επιθετικό.

Το επεισόδιο, έγινε το βράδυ της Τρίτης και το παρακολούθησε σχεδόν ολόκληρος ο οικισμός και ξεκίνησε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν το μεγαλόσωμο σκυλί (ράτσας dogo argentino) επιτέθηκε σε αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στην περιοχή βρέθηκαν δύο λιμενικοί του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ), για έλεγχο στην περιοχή, που προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία να χωρίσουν τα σκυλιά που μάλωναν μεταξύ τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία που έκαναν τα σκυλιά και, στην προσπάθειά τους να τα χωρίσουν, ο μεγαλόσωμος σκύλος του 43χρονου, κατοίκου της περιοχής, κινήθηκε απειλητικά, κατά των δύο ανδρών της ΚΕΑ και του ιδιοκτήτη του, που προσπάθησε να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τους δύο άνδρες, καθώς τα αδέσποτα σκυλιά είχαν ήδη απομακρυνθεί.

Το μεγαλόσωμο σκυλί είχε αγριέψει, οπότε οι λιμενικοί αναγκάστηκαν να ρίξουν προειδοποιητικές βολές στον αέρα. Το σκυλί όμως δεν έκανε πίσω και εξακολουθούσε να είναι αγριεμένο, οπότε οι δύο άνδρες του ΚΕΑ, βλέποντας ότι πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αναγκάστηκαν να το τραυματίσουν στο πόδι, πυροβολώντας το με πιστόλι.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο σκύλος, τραυματισμένος, τράπηκε σε φυγή και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, οι λιμενικοί, επέστρεψαν γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του ιδιοκτήτη του σκύλου, για να δουν σε τι κατάσταση βρισκόταν το σκυλί και να πάρουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη.

Καθώς όμως έφτασαν στο σπίτι, ο 43χρονος άνδρας φαίνεται ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, οπότε οι λιμενικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Το ασθενοφόρο μετέφερε τον 43χρονο άνδρα, στο Νοσοκομείο, λίγο πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Μάλιστα αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Βόλου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.