Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Άστεγος πήδηξε στο κέντρο της Αθήνας - Είχε πάρει εξιτήριο από το ψυχιατρείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Σοκ στο κέντρο της Αθήνας - Άστεγος πήδηξε στο κενό.Ένας άστεγος έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας στο κενό από το μπαλκόνι του Κέντρου Φιλοξενίας Αστέγων στην Χαλκοκονδύλη.

Οι κάτοικοι της περιοχής τον είδαν στο μπαλκόνι, έτοιμο να πηδήσει στο κενό. Προσπάθησαν να τον αποτρέψουν αλλά εκείνος φέρεται να είπε: «Θέλω να φύγω από τη ζωή».

Ο άνδρας είχε τη δική του επιχείρηση, αλλά δεν κατάφερε να την κρατήσει ανοιχτή και τον τελευταίο καιρό προσπαθούσε να βρει μία δουλειά.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA



Εξιτήριο από το ψυχιατρείο είχε πάρει ο άστεγος - Εντολή να συλληφθούν οι υπεύθυνοι γιατροί από τον εισαγγελέα.

Τη σύλληψη, με την διαδικασία του αυτοφώρου, δυο γιατρών του Δρομοκαϊτείου, διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαράλαμπος Λακαφώσης καθώς φέρονται ότι είναι εκείνοι που έκριναν πως δεν χρήζει νοσηλείας, ο άστεγος ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο του Κέντρου Στέγασης Αστέγων.


Ο ασθενής είχε εξεταστεί από γιατρούς στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Αιγινήτειο όπου οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσαν έκπτωση νοητικών λειτουργιών, κατάθλιψη και ψυχική νόσο κρίνοντας ότι έπρεπε άμεσα να νοσηλευθεί. Για το λόγο αυτό ο διακομίστηκε στο Δρομοκαΐτειο όπου οι δυο γιατροί φέρονται να του έδωσαν εξιτήριο.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.