Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Μία ημέρα δίαιτα, την άλλη όχι. Μπορείς να χάσεις κιλά;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δευτέρα δίαιτα, Τρίτη πίτσα, Τετάρτη δίαιτα… και ούτω καθεξής. Αυτή είναι η νέα δίαιτα της Αμερικής, που σχεδιάστηκε από τον γιατρό James Johnson και υπόσχεται απώλεια μέχρι και 15 κιλών μέσα σε 10 εβδομάδες.

Τις πρώτες 2 εβδομάδες, έχετε 7 «ελεύθερα» γεύματα και 7 «αυστηρώς διαιτητικά», τα οποία εναλλάσσονται με τις ημέρες. Τις free ημέρες μπορείτε να φάτε ο,τι θέλετε, αλλά με μέτρο και χωρίς υπερβολές, ενώ τις ημέρες που είστε σε δίαιτα δεν επιτρέπεται η υπέρβαση των 500 θερμίδων. Μόλις ολοκληρωθεί το διάστημα των 2 εβδομάδων, μπορείτε να συνεχίσετε τη δίαιτα, αυξάνοντας ελάχιστα τον αριθμό των θερμίδων , σύμφωνα με τα κιλά που επιθυμείτε να χάσετε. Το συγκεκριμένο διατροφικό μοντέλο βασίζεται στα αποτελέσματα της έρευνας του πανεπιστημίου του Illinois που έδειξε ότι οι ολιγοθερμικές δίαιτες με κενά μεταξύ των ημερών, αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής, ενεργοποιούν τον μεταβολισμό, προκαλούν καύση περισσότερων θερμίδων και βελτιώνουν την υγεία της καρδιάς.

Για καλύτερα αποτελέσματα της δίαιτας, ο δημιουργός της προτείνει να συνδυάζεται με μεγάλες ποσότητες νερού και συστηματική άσκηση κατά την περίοδο των « ελεύθερων» ημερών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.