Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Όταν ο Michael έγινε Michelle

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άλλαξε φύλο, αδυνάτισε και ζει ακόμα με τη γυναίκα του.

Ο Michael Jarvis πατέρας τριών παιδιών και παντρεμένος με την Lynn ένιωθε παγιδευμένος στο σώμα του, όχι μόνο γιατί δεν αισθανόταν καλά με το φύλο του αλλά και γιατί ήταν υπέρβαρος και προσπαθώντας εκτονώσει την ψυχολογική του πίεση έτρωγε ανθυγιεινά.

Έτσι αποφάσισε να γίνει Michelle ενώ παράλληλα ξεκίνησε να τρώει υγιεινά και σήμερα δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Όπως διαβάζουμε στην DailyMail: «Πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετική, από πολύ μικρή ηλικία, προσπαθούσα πάντα να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία για να ντυθώ γυναίκα όταν έκλειναν οι πόρτες» και εξήγησε πως κατέφευγε στο φαγητό «Κρυβόμουν και έτρωγα άπειρες ποσότητες φαγητού» λέει η ίδια.

Ο Michael έχασε πρώτα κάποια κιλά και έπειτα αποφάσισε να γίνει γυναίκα. Παρόλη την αλλαγή του, συνέχισε να μένει κάτω από την ίδια στέγη με την σύζυγο του Lynn, την οποία και φροντίζει καθώς πάσχει από μία σοβαρή μορφή διαβήτη.

Η Lynn και ο Michael είχαν παντρευτεί όταν ήταν πολύ μικροί. Η Lynn στο δημοσίευμα της Daily Mail δήλωσε : «Όταν μου είπε ότι ήθελε να ζήσει ως γυναίκα σοκαρίστηκα αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι αυτό που έχει η Michelle κάτω από το δέρμα της, το περιεχόμενο του ανθρώπου Michelle».

Και συμπληρώνει: «Ερωτεύτηκα έναν άντρα και τώρα είμαι με μια γυναίκα αλλά είμαστε μαζί τόσο πολύ καιρό που δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτήν, είναι το ίδιο γενναιόδωρο άτομο πάντα»

Η Michelle πρόκειται να υποβληθεί στην τελική εγχείρηση αλλαγής φύλου μέσα στο έτος.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.