Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Στήριγμα στους ανήλικους κρατουμένους του Αυλώνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρόφιμα από την Υπηρεσία του δικαστηρίου Αγρινίου.

Την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει και να δωρίσεις στους έγκλειστους ανηλίκους των φυλακών Αυλώνα ορισμένα χρήσιμα προϊόντα ανέλαβε η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του δικαστηρίου Αγρινίου.

Έτσι, συγκεντρώθηκαν 14 δέματα με διάφορα είδη, τα οποία παρέλαβε φορτηγό των ΕΛΤΑ, το οποίο ανέλαβε την αποστολή τους.

Η επιμελήτρια του δικαστηρίου ανηλίκων Αγρινίου αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν και ασχολήθηκαν με την συλλογή των αγαθών αυτών, και ειδικότερα: Από το 5ο ΓΕ.Λ. Αγρινίου την Δ/ντρια Αργυρούλα Ίσκου, από το Γυμνάσιο Καινούργιου τον Δ/ντή Γεώργιο Τσιπά, από το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου τον Δ/ντή Αθανάσιο Φλωρόπουλο και την Αγγελική Παππά, από το Γυμνάσιο Λεπενούς τον Δ/ντή Χρήστο Θετάκη και την Ευμορφία Τσέλιου, από το 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου την Δ/ντρια Βησσαρία Ζορμπά και την Γεωργία Βλάχου, από το Γυμνάσιο Γαβαλούς τον Δ/ντή Ευθύμιο Αδάμη και την Ελπίδα Μανιφάβα, από το ΓΕ.Λ. Παραβόλας τον Δ/ντή Παύλο Καλογερά και φυσικά όλους τους μαθητές και τους γονείς που συνδράμανε σε αυτή την προσπάθεια.

Επίσης, από τα ΕΛΤΑ την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ελένη Κοντού και τον Δ/ντή του Καταστήματος Αγρινίου κ. Γιαννόπουλο και τέλος την συνάδελφο Επιμελήτρια Ανηλίκων Κυριακή Ζαρκανίτη, η οποία ανέλαβε την τακτοποίηση των δεμάτων».


Πηγή: http://www.cityvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.