Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Μαία»... ετών οκτώ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βοήθησε να έρθει στον κόσμο ο αδελφός της - Δείτε το βίντεο.

Ένα 8χρονο κορίτσι από τις ΗΠΑ έζησε τη γέννηση του μικρού της αδελφού από πολύ κοντά. Τόσο κοντά που… βοήθησε τη μαμά της να γεννήσει στο πάτωμα του μπάνιου του σπιτιού τους, καθώς ο τοκετός άρχισε δύο εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Οι ωδίνες άρχισαν το πρωί της Δευτέρας και η Krystle Garcia δεν προλάβαινε να φτάσει στο νοσοκομείο.

Το ίδιο απόγευμα κρατούσε τον γιο της Joseph στην αγκαλιά της. «Έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του, δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σημερινή ημέρα», περιγράφει η μητέρα.

Ο Joseph James Snyder αποφάσισε να έρθει στον κόσμο την ώρα που η Krystle έμπαινε στο μπάνιο να ετοιμαστεί για τη δουλειά της. «Έσπασαν τα νερά και αμέσως φώναξα στη Jazmine, ‘πιάσε το τηλέφωνο, κάλεσε τις πρώτες βοήθειες’», περιγράφει.

«Η μαμά μου είναι έγκυος και μόλις έσπασαν τα νερά. Πονάει πολύ», είπε η μικρούλα.

Η Krystle βρισκόταν σε πανικό. «Ακόμα κι αν τηλεφωνούσα σε κάποιον, κανείς δεν προλάβαινε να έρθει αρκετά γρήγορα. Όλα έγιναν αμέσως», εξηγεί.

Ο τηλεφωνητής καθοδήγησε την Jazmine για να βοηθήσει στη γέννηση του μωρού και μόλις 13 λεπτά μετά την κλήση- και πριν φτάσουν οι Πρώτες Βοήθειες- ο Joseph έκανε την εμφάνισή του.

Η Krystle κρατούσε το τηλέφωνο και η Jazmine βοηθούσε στη γέννα. Η Krystle της είπε «Έλα εδώ, κράτα το κεφάλι του μωρού σε παρακαλώ».

«Εκείνη ήταν ήρεμη όταν χρειαζόταν, εμένα με είχε πιάσει υστερία», αφηγείται η Krystle. «Έκανε πολύ καλή δουλειά, είμαι πολύ περήφανη για εκείνη».

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.