Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η ανήλικη που έσωσε τον πατέρα της από την αυτοκτονία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πριν την απόπειρα ο άνδρας έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην 12χρονη κόρη του
.
Μια ανήλικη κοπέλα 12 ετών, έσωσε την ζωή του πατέρα της που επιχείρησε να δώσει τέλος στην ζωή του, στην επαρχία Λέτσε της Ιταλίας.

Ο 41χρονος άνδρας, που έπασχε από μιας βαριάς μορφής διαβήτη, αλλά και κατάθλιψη επειδή ήταν πολύ καιρό άνεργος και η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει πρόσφατα, πριν κρεμαστεί στον φωταγωγό του σπιτιού του, έστειλε ένα αποχαιρετιστήριο sms στην μικρότερη κόρη του, που του έσωσε τη ζωή.

Η γυναίκα του με τις 3 κόρες του, τον είχαν εγκαταλείψει την προηγούμενη εβδομάδα και είχαν μετακομίσει στους γονείς της γυναίκας σε ένα χωριό έξω από το Λέτσε.

Ο άνδρας τη δεύτερη μέρα του Πάσχα την πέρασε με την 12χρονη μικρότερη κόρη του και το απόγευμα την συνόδεψε στο σπίτι όπου έμεναν οι παππούδες της, ενώ όλο το πρωί της ανέφερε πως ήταν στεναχωρημένος που τον εγκατέλειψε η γυναίκα του.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του, έδεσε ένα σχοινί στον φωταγωγό και έφτιαξε μια θηλιά που την πέρασε στο λαιμό του. Πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην κόρη του, η οποία αμέσως το έδειξε στην μητέρα της και κάλεσε την αστυνομία.

Οι καραμπινιέροι έσπευσαν στο διαμέρισμα του άνδρα και τον βρήκαν κρεμασμένο, αλλά ακόμα εν ζωή και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.