Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Η εξωστρέφεια των αγροτικών προϊόντων ως στρατηγική επιλογή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκδήλωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Εκδήλωση για τους άξονες και τα «εργαλεία» της στοχευμένης πολιτικής που ακολουθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προώθηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, διοργανώνει το υπουργείο ΥπΑΑΤ, παρουσία του υπουργού Αθανάσιου Τσαυτάρη.

Η εκδήλωση με θέμα: «Η εξωστρέφεια των αγροτικών προϊόντων ως στρατηγική επιλογή» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Απριλίου, στις 09:30 το πρωί, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Αίθουσα ΣΩΚΡΑΤΗΣ, 10ος όροφος, Πανεπιστημίου 52 Αθήνα).

Αντικείμενο της εκδήλωσης θα αποτελέσει η ανάδειξη των «εργαλείων» που δημιούργησε το ΥπΑΑΤ για την υποστήριξη των εξαγωγών των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, αλλά και την απλούστευση των διεργασιών σε όλο το δίκτυο του κλάδου της εξωστρέφειας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Χριστίνα Σακελλαρίδη, και ο συντονιστής της Επιχειρησιακής Συντονιστικής Επιτροπής για τη διευκόλυνση του Εξωτερικού Εμπορίου, Γεώργιος Φιλιόπουλος, ενώ θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι εξαγωγικών επιχειρήσεων και εγκεκριμένοι έμποροι όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥπΑΑΤ και του υπουργείου Εξωτερικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.