Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Tips για να κάνετε καθημερινή οικονομία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αν στα μέσα του μήνα αναρωτιέστε που έχει πάει ο μισθός σας, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα κάνουν την μεγάλη διαφορά στην τσέπη σας. Διαβάστε ορισμένα tips, που μπορείτε να ακολουθήσετε για να φανούν κρίσιμα.

Προτιμήστε ένα οικονομικό –και οικολογικό- μέσο μεταφοράς

Αν, καθημερινά, παίρνετε αυτοκίνητο για να πάτε στη δουλειά, ίσως είναι καλή ιδέα να δοκιμάσετε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ή –ακόμα καλύτερα- το ποδήλατο. Έτσι θα κάνετε, όχι μόνο οικονομία στη βενζίνη, αλλά και καλό στη σιλουέτα σας. Άλλη εναλλακτική, είναι να μοιράζεστε τις διαδρομές για το γραφείο με κάποιο συνάδελφο.

Ξεχάστε τους καφέδες και τα σνακ απέξω

Αν χρειάζεστε οπωσδήποτε καφεΐνη το πρωί, ίσως ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε μία καλή καφετιέρα, για τον καφέ της αρεσκείας σας. Και, αντί να τρέχετε στο μηχάνημα με τα σνακ του γραφείου, κάθε απόγευμα, αγοράστε τα, σε οικονομικές συσκευασίες, και παίρνετε τα μαζί από το σπίτι σας.

Μην πετάτε χρήματα στο καθαριστήριο

Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι απαραίτητο, αλλά, όσο περισσότερα μάθετε για τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, και τον τρόπο καθαρισμού τους, τόσο καλύτερα. Μάθετε ποια υφάσματα και υλικά μπορούν να πλυθούν στο χέρι, και κάντε το μόνη σας, χωρίς να ξοδευτείτε.

Επιλέξτε το νερό έξυπνα

Όποτε έχετε την επιλογή, επιλέξτε να πιείτε νερό βρύσης. Μην ξεχνάτε να έχετε πάντα πάνω σας ένα μπουκάλι, το οποίο θα μπορείτε να γεμίζετε στους ειδικούς ψύκτες στο γραφείο και άλλους δημόσιους χώρους.


Πηγή http://www.metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.