Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Έκλεψαν με γερανό μάνγκο επτά τόνων!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νυχτερινή επιδρομή στην Αυστραλία - Δείτε το βίντεο.

Λεία… βαρέων βαρών είχαν οι ληστές που έβαλαν στο στόχαστρο ένα… μάνγκο στην πόλη Bowen, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε μάνγκο, αλλά ένα φρούτο ύψους δέκα μέτρων και βάρους επτά τόνων, ένα από τα 160 «Big Things» (Μεγάλα Πράγματα) που έχουν τοποθετηθεί ως τουριστικές ατραξιόν σε πολλές πόλεις σε όλη τη χώρα.

Χρησιμοποιώντας έναν γερανό, όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, οι ληστές κατάφεραν να κλέψουν το μάνγκο και όλοι αναρωτιούνται πλέον πού μπορεί να το έχουν αφήσει.

«Έγινε στις δύο τη νύχτα», δήλωσε ο επικεφαλής του Οργανισμού Τουρισμού της πόλης Paul McLaughlin. «Εν τέλει είναι ένα τεράστιο μάνγκο, είμαι σίγουρος πως κάποιος θα το δει και θα το βρούμε», τόνισε, ενώ εξομολογήθηκε πως αρχικά νόμιζε πως επρόκειτο για αστείο.

Στα «Big Things» περιλαμβάνονται επίσης, σύμφωνα με το Skynews, μια μπανάνα, ένας ανανάς, μια φράουλα και πολλά μήλα και πορτοκάλια. Υπάρχουν επίσης ένα γιγάντιο ψάρι, ένας αστακός, ένας πιγκουίνος κι ένα καγκουρό.

Η πόλη Bowen είναι η «πρωτεύουσα» της παραγωγής μάνγκο της Αυστραλίας.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.