Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Στο σφυρί η τελευταία κατοικία του Ωνάση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα ιστορικό ακίνητο, στο οποίο έχουν γραφτεί σημαντικές σελίδες της ζωής της οικογένειας Ωνάση, ένα κομμάτι της ακίνητης περιουσίας του Έλληνα Κροίσου, που έχει βγει στο σφυρί εδώ και πολύ καιρό παραμένει στα αζήτητα, σύμφωνα με το Έθνος.

Ο λόγος για ένα οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων στη Γλυφάδα, δίπλα στη θάλασσα και κοντά στο φημισμένο Γκολφ της περιοχής, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας.

Στο ακίνητο αυτό υπήρχε μέχρι πριν από λίγα χρόνια ένα από τα σπίτια της οικογένειας Ωνάση, το οποίο δυστυχώς γκρεμίστηκε από τον επόμενο ιδιοκτήτη του και μαζί του χάθηκαν μνήμες του πιο διάσημου Έλληνα ανά τον κόσμο, του Αριστοτέλη Ωνάση.




Το οικόπεδο πουλήθηκε από την εγγονή του, Αθηνά, πριν από μια πενταετία, άλλαξε δύο φορές χέρια για να καταλήξει σήμερα να πωλείται εκ νέου μέσω της εταιρείας ακινήτων Sotheby’s International Realty, η οποία δραστηριοποιείται στις αγοραπωλησίες πολυτελών και ακριβών ακινήτων.

Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής, ο επικεφαλής της εταιρείας, Παναγιώτης Φαρμάκης, τονίζει ότι ο κύριος λόγος που το συγκεκριμένο οικόπεδο δεν έχει βρει αγοραστή είναι το υψηλό τίμημα. Συγκεκριμένα, ζητούνται 12,5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή περί τα 3,5 εκατ. το στρέμμα.

Στο οικόπεδο, όμως, που βρίσκεται 5 λεπτά από την παραλία, μπορεί να κτιστούν περί τα 1.800 τ. μ. χωρίς τα υπόγεια, ενώ , όπως αναφέρεται στην αγγελία, ο αγοραστής της γης θα πάρει ως δώρο και ένα αδημοσίευτο λεύκωμα με προσωπικές φωτογραφίες του Ωνάση και της οικογένειας του.

Δείτε το ακίνητο.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.