Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Οπαδός χτυπήθηκε με τούβλο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένας 20χρονος φίλος του Παναθηναϊκού, ενώ ακόμα ένας χτυπήθηκε με τούβλο, έπειτα από επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα μπάσκετ του Δικεφάλου με τον Ίκαρο Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο «eviazoom», περίπου στις 8 το βράδυ, ένα λεωφορείο που βρισκόταν στο Λιμεναρχείο της Χαλκίδας, μεταφέροντας περίπου 30 Παοκτσήδες (για την αναμέτρηση με τον Ίκαρο), είδαν να περνάει από το σημείο ένας 20χρονος με φόρμα του Παναθηναϊκού.

Τότε οι οπαδοί ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο, βγήκαν έξω και άρχισαν να τον χτυπούν ενώ εμφανίζονται να του πέταξαν και τούβλα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να πέσει αιμόφυρτος στο δρόμο!

Μάλιστα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού χτύπησαν κι έναν 40χρονο πατέρα, τραυματίζοντας τον ελαφρά, όταν πήγε να βοηθήσει τον νεαρό και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χαλκίδας και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.