Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Στους δρόμους κατά των πλειστηριασμών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαμαρτυρία το απόγευμα στην Πάτρα.

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα συζητείται το θέμα των πλειστηριασμών, καλεί τους πολίτες σήμερα η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», προκειμένου να διατρανωθεί ότι στο δήμο Πατρέων και τους όμορους δήμους, δεν θα διεξαχθεί κανένας πλειστηριασμός κατοικιών.

«Τη Δευτέρα 23/12 στο δημοτικό Συμβούλιο μετά από αίτημα 25 Δημοτικών συμβούλων, συζητείται το θέμα των πλειστηριασμών. Από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε η η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» τονίσαμε ότι τίποτα δεν δύναται να αλλάξει, χωρίς την ενεργό - κινηματικού τύπου, συμμετοχή σου.

Απαιτούμε από το Δ.Σ. να πάρει απόφαση και να δεσμευθεί, ότι με πράξεις και όχι μόνο στα λόγια, θα προστατέψει τους πολίτες του δήμου μας από τους νέους μαυραγορίτες, μέσα και έξω από την χώρα μας, που καραδοκούν να καταστρέψουν την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας.

Σε καλούμε την Δευτέρα 23/12 στις 6 μμ. στο λιμάνι, έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου, για να διατρανώσουμε με υπερηφάνεια, ότι στην Πάτρα, στο δήμο Πατρέων στους όμορους δήμους, δεν θα διεξαχθεί κανένας πλειστηριασμός κατοικιών.

Σε καλούμε την Δευτέρα 23/12 στις 6μμ. στο λιμάνι, έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου, για να πείσουμε τα πειθήνια όργανα της τρόικας, ότι η μόνη επένδυση της ελληνικής κοινωνίας στο «κεραμίδι», την περίοδο που της υφάρπαξαν όλα τα άλλα (φιλότιμο, υπερηφάνεια, ελπίδα, όραμα… κλπ, ών ούκ έστιν αριθμός), δεν θα πλειστηριασθεί» αναφέρεται στην ανακοίνωσή της ΡΑΠ.


Πηγή: http://www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.