Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Το χριστουγεννιάτικο δώρο στοίχισε τη ζωή σε πατέρα και γιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Χάθηκαν» κάνοντας κατάδυση ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Το νέο καταδυτικό εξοπλισμό τους, που είχαν λάβει ως χριστουγεννιάτικο δώρο, δοκίμαζαν ο 35χρονος Darrin Spivey και ο 15χρονος γιος του Dillon Sanchez, από τη Φλόριντα.

Για να απολαύσουν το νέο εξοπλισμό τους επιχείρησαν να βουτήξουν σε μία σπηλιά που περιγράφεται ως το Γκράντ Κάνυον ή το Έβερεστ των καταδύσεων.

Πατέρας και γιος έφτασαν στη σπηλιά Eagles Nest Sink το πρωί των Χριστουγέννων. Όταν δεν επέστρεψαν σπίτι, η μνηστή του 35χρονου άρχισε να ανησυχεί. Μην μπορώντας να βρει τον σύντροφό της ούτε στο κινητό του, η ανησυχία της εντάθηκε.



Τελικά πήρε το αυτοκίνητό της και πήγε η ίδια μέχρι τη σπηλιά, όπου βρήκε το αυτοκίνητο του Spivey παρκαρισμένο. Τότε κάλεσε την αστυνομία.



Εξειδικευμένοι δύτες άρχισαν τις έρευνες και αργά το βράδυ εντόπισαν τους δύο άνδρες νεκρούς στον κεντρικό χώρο της σπηλιάς.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Spivey ήταν έμπειρος δύτης αλλά δεν είχε πείρα σε σπηλιές. Ο 15χρονος δεν ήταν πιστοποιημένος δύτης.



Η έρευνα για το θάνατο των δύο ανδρών βρίσκεται σε εξέλιξη και, σύμφωνα με τις αρχές, θα ελεγχθεί και ο εξοπλισμός τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.