Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τοξικομανής σε κατάσταση αμόκ απείλησε το προσωπικό στο νοσοκομείο Ζακύνθου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προκάλεσε σοβαρές ζημιές.

Τοξικομανής, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, μπήκε αργά το βράδυ στον χώρο του νοσοκομείου Ζακύνθου και προκάλεσε σοβαρές ζημιές, ενώ επιτέθηκε και κατά του προσωπικού.

Το γεγονός καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων Ευάγγελο Τσώλα, ο οποίος έκανε γνωστό πως θα γίνει καταγγελία και στην αστυνομία.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο κ. Τσώλας, ο άνδρας, που προφανώς δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του, προκάλεσε μεγάλη ζημιά σε ένα από τα αυτοκίνητα του προσωπικού που ήταν σταθμευμένο έξω από το νοσοκομείο. Στην συνέχεια έσπασε μια τζαμαρία στο εσωτερικό του κτιρίου, μπήκε μέσα στην αίθουσα της αιμοδοσίας, άνοιξε τις ντουλάπες, πήρε μια κουβέρτα και ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια. Λίγο πριν, κρατώντας ένα κομμάτι από τα σπασμένα γυαλιά της τζαμαρίας, κυνηγούσε το προσωπικό του νοσοκομείου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον χώρο.

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την ανησυχία τους, καθώς η φύλαξη που γινόταν από ιδιωτική εταιρεία διακόπηκε, αφού δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κονδύλια στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου για αυτή την υπηρεσία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.