Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Τα χάπια σκότωσαν τον Ασλάνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από υπερβολική δόση φαρμάκων άφησε την τελευταία του πνοή ο Μιχάλης Ασλάνης. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής, Σωτήρης Μπουζιάνης, επισημαίνοντας συγκεκριμένα ότι ο σχεδιαστής είχε λάβει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών και κατασταλτικών χαπιών.

Δύο και πλέον μήνες, μετά τον αναπάντεχο χαμό του, που «πάγωσε» την ελληνική showbiz, το πόρισμα της ιατροδικαστικής έδωσε τις απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του. Η λήψη των φαρμάκων προκάλεσε πνευμονικό οίδημα που οδήγησε στο χαμό του Μιχάλη Ασλάνη.

Η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη έγινε γνωστή το μεσημέρι της 28ης Αυγούστου και συγκίνησε όχι μόνο το χώρο της μόδας, αλλά και το πανελλήνιο, καθώς ο 65χρονος σχεδιαστής ήταν πάντοτε πολύ αγαπητός σε όλους.

α

Είχε βρεθεί από συνεργάτιδά του στο διαμέρισμα του στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι, πεσμένος και κουλουριασμένος στο δάπεδο, δίπλα από το κρεβάτι του, με το πρόσωπο μελανιασμένο.

Δίπλα του βρισκόταν τελικά και το μυστικό του αιφνίδιου και άδικου χαμού του: Σκόρπια αντικαταθλιπτικά χάπια, καθώς και φάρμακα για τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Πάντως, λίγο καιρό νωρίτερα ο ίδιος ο Μιχάλης Ασλάνης είχε δηλώσει στην «Εspresso» ότι οι δύο γυναίκες με τις οποίες συνεργαζόταν, τον είχαν οδηγήσει στην καταστροφή, στην κατάθλιψη και την απομόνωση, καταγγέλλοντας κλοπές στην περιουσία του και απειλές για τη ζωή του.

Από τη νεκροψία - νεκροτομή είχε εντοπιστεί ότι ο σχεδιαστής έφερε δύο μικρές εκδορές στα γόνατα, που αναφέρονταν ως «ανεπαίσθητες» και ότι υπήρχε ενδεχόμενο να προήλθαν είτε από την πτώση του στο πάτωμα είτε, λόγω της τριβής από την προσπάθειά του να φτάσει στο κρεβάτι του, όταν άρχισε να νιώθει ότι χάνει τις αισθήσεις του.

Ωστόσο, κανένα στοιχείο δεν συνηγορούσε στην εγκληματική ενέργεια.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.