Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η Molly και τα γιγαντιαία λαχανικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 9χρονη που έβαλε κάτω έμπειρους κηπουρούς.

Ένα κορίτσι 9 χρονών κατάφερε να διακριθεί σε διαγωνισμό λαχανικών και να πάρει την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω της δεκάδες έμπειρους κηπουρούς και ερασιτέχνες αγρότες.

Η Molly Smith από το West Boldon βγήκε πρώτη σε πέντε από τις 12 κατηγορίες του φετινού διαγωνισμού «Houghton Feast in Tyne and Wear».

Η μικρή μαθήτρια, που είναι κουφή, έμαθε να φυτεύει και να φροντίζει τα λαχανικά περνώντας χρόνο με τον παππού της John Smith στον κήπο του.

Στο διαγωνισμό η Molly και ο παππούς της κέρδισαν μεταξύ άλλων το πρώτο βραβείο για το πιο βαρύ κρεμμύδι, τα καλύτερα πράσα και την καλύτερη «συγκομιδή λαχανικών».



«Της αρέσει πολύ να βλέπει τα λαχανικά να μεγαλώνουν. Είναι κουφή και μαθαίνει τα πάντα με την όραση. Μαθαίνει παρατηρώντας τους άλλους γύρω της. Της αρέσει να περνά χρόνο με τον παππού της και πηγαίνει στον κήπο του περίπου τρεις φορές την εβδομάδα. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζει κάτι και είναι κατενθουσιασμένη» είπε η μητέρα της στη Daily Mail.



Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ξεκίνησε πίσω στο 12ο αιώνα και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Διαρκεί δέκα ημέρες, καταλήγει το άρθρο.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.