Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ηλικιωμένη μήνυσε τα παιδιά της για έλλειψη φροντίδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 94χρονη Κινέζα δήλωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή.

Μια 94χρονη Κινέζα κατέθεσε μήνυση εναντίον των τεσσάρων παιδιών της, επειδή όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο δεν την φρόντιζαν καθόλου.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, τρία από τα τέσσερα παιδιά της θα πρέπει πλέον να τη φιλοξενούν από τέσσερις μήνες το χρόνο στο σπίτι τους.

Το τέταρτο καλείται να της δίνει 10 δολάρια το μήνα για τα έξοδά της, ενώ και τα τέσσερα αδέρφια θα πρέπει να μοιράσουν το κόστος των ιατρικών της εξόδων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Associated Press, η ηλικιωμένη γυναίκα έκανε χρήση ενός νόμου που ψηφίστηκε τον περασμένο Ιούλιο, βάσει του οποίου οι γονείς πρέπει να υποστηρίζονται συναισθηματικά και οικονομικά από τα παιδιά τους.

Αυτό σημαίνει, προσθέτει το δημοσίευμα, ότι ένας γονιός μπορεί να στείλει στα δικαστήρια το παιδί του αν αυτό δεν τον επισκέπτεται!

Η Zhang Zefang από το χωριό Fusheng στην επαρχία Changshou ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να μηνύσει τους τρεις γιους της (Zhou Mingde, 71 ετών, Zhou Yinxi, 68, και Zhou Gangming, 56) και την 54χρονη κόρη της Zhou Yunhua, όμως δεν είχε άλλη επιλογή.

«Ποτέ δεν είχα σκεφτεί το αν τα παιδιά μου θα με φροντίζουν όταν γεράσω. Πάντα το μόνο που με απασχολούσε ήταν να τα προσέχω και να τα φροντίζω εγώ» είπε η ίδια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.