Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών «Patients in Power 2013»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΠΡΟΣ τα Δ.Σ. και τα ΜΕΛΗ των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ και των ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΟΙΚΕΙΩΝ κτλ όλης της Ελλάδας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχει περάσει ένας χρόνος από το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών που πραγματοποιήθηκε πέρσι το Νοέμβρη. Ένας χρόνος βάναυσων αλλαγών και διαρκών μεταρρυθμίσεων στη δημόσια υγεία, που οδηγούν στη συρρίκνωση του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ και στην έλλειψη πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ασθενών, του μοναδικού Patients Included® συνεδρίου στην Ελλάδα, με τους ασθενείς να συμμετέχουν σε όλα τα στάδια του συνεδρίου, ως οργανωτική επιτροπή, ομιλητές, συντονιστές και σύνεδροι.

Το συνέδριο είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 8-9 Νοεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Το προκαταρκτικό πρόγραμμα του συνεδρίου επισυνάπτεται.

Κάθε Σύλλογος ή Ομοσπονδία ή άλλη Συλλογικότητα μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή των μελών σας από σήμερα μέχρι και το τέλος του Οκτώβρη, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που επισυνάπτεται ή την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.patientsinpower.gr.

Ειδικά για τους εκπροσώπους συλλόγων από την περιφέρεια, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η διοργανώτρια εταιρεία αναλαμβάνει να καλύψει μέρος ή το σύνολο των εξόδων διαμονής και μετακίνησης μέχρι 150€ κατά άτομο. Λόγω περιορισμένων πόρων, θα εξυπηρετηθούν μέχρι 3 άτομα ανά σύλλογο, με σειρά προτεραιότητας και για περιορισμένο αριθμό συνέδρων. Παρακαλούμε πολύ, αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα κάνετε χρήση του δικαιώματος αυτού, να μην δηλώσετε συμμετοχή, για να εξυπηρετηθούν όσοι μπορούν να έρθουν.
Επειδή έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής στο συνέδριο, υπάρχει το ενδεχόμενο ο αριθμός των προσκλήσεων να συμπληρωθεί σύντομα, γι' αυτό παρακαλούμε μην αμελήσετε να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό.
Ενημέρωση για το πρόγραμμα του διήμερου συνεδρίου, τη συμμετοχή στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (workshop) με τον Dave deBronkart, την παρουσίαση καλών πρακτικών των συλλόγων στο συνέδριο, την έκθεση του ενημερωτικού σας υλικού θα βρείτε στη συνημμένη επιστολή.
Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας, η οποία αναμένουμε και φέτος να είναι πολυπληθέστατη και δυναμική.
Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κύριο Καφίρη Βασίλη στο τηλέφωνο 210.66.17.777 (εσωτ.132).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.