Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ιταλία: Η κρίση μειώνει την απιστία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπήρξε από τους πρώτους διδάξαντες. Γνωστός για την αδυναμία του στις γυναίκες, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας «έχτισε» το όνομά του με τις ερωτικές περιπέτειές του και τις ιστορίες απιστίας του. Από το συμπατριώτη του Τζάκομο Καζανόβα, μέχρι τον 77χρονο σήμερα Καβαλιέρε, οι Λατίνοι εραστές είναι μετρ της αποπλάνησης και ξέρουν να συντηρούν τον μύθο τους.

Το επιβεβαιώνει και η έρευνα «World Atlas of Sex» που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στη Γαλλία και στέφει τους Ιταλούς «πρωταθλητές» στην απιστία, πριν ακόμη από τους Γάλλους και τους Ισπανούς που συμπληρώνουν την τριάδα της κορυφής.

Όλα αυτά φαίνεται πως συνέβαιναν πριν από την οικονομική κρίση. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με άρθρα στον ιταλικό αλλά και στο διεθνή Τύπο, το σφίξιμο στο ζωνάρι ανάγκασε τους επιρρεπείς στα παραστρατήματα γείτονες… να αποχαιρετήσουν τις ερωμένες τους.

Ανίκανοι να συντηρήσουν την πολυδάπανη διπλή τους ζωή, οι Ιταλοί γίνονται πλέον ολοένα και πιο πιστοί καθώς η κρίση φαίνεται ότι αλλάζει τα ήθη και «σβήνει» τις αμαρτωλές τους συνήθειες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.