Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Γουρλώνει τα μάτια του διεκδικώντας ρεκόρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν τα κατάφερε αλλά θα ξαναπροσπαθήσει ο 30χρονος Βρετανός- Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Για διαδικαστικούς λόγους έχασε ο 30χρονος John Doyle το ρεκόρ Γκίνες που κυνηγούσε, ως ο άνθρωπος που μπορεί να βγάλει τους βολβούς των ματιών του πιο έξω από οποιονδήποτε άλλο.

Στη χθεσινοβραδινή προσπάθειά του να καταγράψει το ρεκόρ του, οι ειδικοί δεν είχαν επαρκή εξοπλισμό για να μετρήσουν πώς έξω είχαν βγει τα μάτια του, με αποτέλεσμα το ρεκόρ να μην κατοχυρωθεί. Το εργαλείο των ειδικών έφτανε μέχρι τα 12 χιλιοστά αλλά εκτιμάται πως ο 30χρονος έσπρωξε τους βολβούς των ματιών του έξω κατά 14 χιλιοστά.



Ο Doyle, από το Λίβερπουλ, προκάλεσε αίσθηση στο ίντερνετ πριν από δύο χρόνια, όταν πόσταρε το πρώτο του βίντεο δείχνοντας το πόσο έξω μπορούσε να βγάλει τα μάτια του.



Έκτοτε έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες επιδεικνύοντας αυτό το «ταλέντο» του.

Σήμερα δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι να τα καταφέρει.

«Ξεκίνησα να το κάνω για πλάκα με μερικούς φίλους στην παμπ. Είμαι απογοητευμένος που δεν έσπασα το ρεκόρ αλλά είναι ενθαρρυντικό το ότι κατάφερα μία μέτρηση που… δεν μπορούσε να μετρηθεί. Θα ξαναπροσπαθήσω», τόνισε, σύμφωνα με τη Daily Mail.



Ο 30χρονος σχεδιάζει να επιχειρήσει και πάλι να σπάσει το ρεκόρ σε μερικές εβδομάδες, μόλις βρεθεί μηχάνημα που να μπορεί να μετρήσει την επίδοσή του.

Δείτε το βίντεο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.