Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Η Ελβετία ζήτησε "συγγνώμη" από την Oprah

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μετά τις αποκαλύψεις της Oprah Winfrey για ρατσιστική συμπεριφορά από υπάλληλο καταστήματος στην Ζυρίχη, ο επίσημος φορέας τουρισμού έσπευσε να ζητήσει "συγγνώμη" από την δημοσιογράφο και να την διαβεβαιώσει ότι είναι καλοδεχούμενη στη Ελβετία.

Σύμφωνα με το Wenn, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο φορέας του ελβετικού τουρισμού με θλίψη πληροφορήθηκε για την εμπειρία της κυρίας Winfrey και ζητά συγγνώμη για το γεγονός ότι πληγώθηκαν τα αισθήματά της. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε την κυρία Winfrey - και οποιονδήποτε άλλον επισκέπτη στη Ελβετία - ότι είναι καλοδεχούμενη".

Θυμίζουμε ότι όλα άρχισαν, όταν η πάμπλουτη δημοσιογράφος βρέθηκε στην Ζυρίχη για τον γάμο της Tina Turner. Κατά τη διάρκεια της βόλτας της στα μαγαζιά είδε μια πανάκριβη τσάντα την οποία ήθελε να δει για να αγοράσει.

Η υπάλληλος, όμως, που δεν την αναγνώρισε, αρνήθηκε να της δώσει την τσάντα, γιατί πίστευε ότι δεν μπορούσε να την πληρώσει. Η Oprah έφυγε από το μαγαζί, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά της αλλά στην Αμερική παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε την καταγγελία της.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.