Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Δύο μουσικά φεστιβάλ στη Σάμο με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το πρόγραμμα των Ireon Music FestivaI και Samos Young Artists Festival.

Το Ireon Music Festival φώτισε και ζωντάνεψε τον οικισμό του Ηραίου στην πρεμιέρα του για το 2013. Το πιο «in» φεστιβάλ της Σάμου, ήρθε και φέτος στο ραντεβού του, χάρη στις προσπάθειες των ανθρώπων του και τις χορηγίες των σαμιακών επιχειρήσεων που στηρίζουν αυτή τη μοναδική στο είδος της προσπάθεια στο νησί.

Την αυλαία άνοιξαν οι «Fat Mountain», ενώ αποκορύφωμα της πρώτης βραδιάς ήταν οι «Active Member» που ξεσήκωσαν με τον ευρηματικό στίχο των τραγουδιών τόσο τους νέους όσο και μεγαλύτερους.

Απόψε το βράδυ στη σκηνή ανεβαίνει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ενώ την τρίτη και τελευταία μέρα θα εμφανιστεί ο τραγουδοποιός της νέας γενιάς Λεωνίδας Μπαλάφας. Το φετινό Ireon Music Festival θα κλείσει η reggae-dub αρμάδα «Το Κακό Συναπάντημα».

Εξάλλου, για τέταρτη διαδοχική χρονιά το Samos Young Artists Festival άνοιξε τις πύλες του στο κοινό με μια συνάντηση καλλιτεχνών απ' όλο τον κόσμο. Όσοι βρέθηκαν στον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου στην πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ απόλαυσαν ένα μαγικό θέαμα από τους «Gitanes Blondes», τέσσερις άνδρες από την Γερμανία που πραγματικά καθήλωσαν το κοινό με τους ήχους από το βιολοντσέλο, το βιολί, την κιθάρα, και το ακορντεόν. Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ φιλοδοξεί να συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση των λαών μέσω της πιο αναγνωρίσιμης γλώσσας, εκείνης της μουσικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.